Mi Dron Mini (MiTu)

Referenca: 292722

649,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Xiaomi MiTu, WiFi, FPV, 720P HD kamera, Modovi - Precision Hover, Aerial Flip, G-Sensor, Headless Mode

Količina
Na skladištu

Mi Dron Mini (MiTu)

Mi Mini Dron (MiTu) fantastično je zabavan mini dron (10 x 9,10 x 3,80 cm / 3,58 x 3,58 x 1,5 inča) koji je pogodan za let u otvorenim i zatvorenim prostorima. Odličan je za sve - bilo početnike (od 14+ godina) ili već iskusne pilote. Vrlo je stabilan, čak i na otvorenom sa slabim / umjerenim vjetrovitim uvjetima. Kada letite na otvorenom i vjetrovitom, moguće je ukloniti zaštitne štitnike propelera za dodatnu stabilnost.

Vrlo je jednostavnog, atraktivnog i čistog dizajna. U središtu drona nalazi se baterija i spremište baterije u narančastoj boji. Štitnici propelera su odvojivi a nalaze se na krajevima "ruku." Uz težinu od samo 88 grama, vrlo je lak za nošenje i pohranu a može se lansirati i iz ruke.

MITU dolazi s ugrađenom kamerom sposobnom za snimanje 720p HD videozapisa u 30fps i snimanje fotografija dostatne kvalitete. Također, može prenositi video u stvarnom vremenu na mobilni telefon.

MITU je opremljen s 5 senzora koji istinski poboljšavaju njegove performanse a 1.2G četverojezgreni procesor bilježi sve podatke barometra, ultrasoničnih i optičkih senzora.

Ako ste u društvu, uz ovaj dron zabavi nema kraja jer se uz mod IR borbe (Infrared Battle Mode) možete se spojiti s ostalim MiTu dronovima u blizini i igrati virtualnu "pucačinu".

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
MiTu Dron YKFJ01FM
Boja
Bijela
Prednja kamera
HD 720P
Baterija
920mAh
Dimenzije i težina
91 X 91 X 38mm, 88g
Paket
1 X MITU RC Quadcopter 1 X baterija 1 X USB punjač 6 X propeler (3 X CW 3 X CCW) 4 X zaštitni poklopac 1 X Priručnik
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Mi Dron Mini (MiTu)

Xiaomi MiTu, WiFi, FPV, 720P HD kamera, Modovi - Precision Hover, Aerial Flip, G-Sensor, Headless Mode

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop