Najprodavanije

  • Na sniženju!

Navee V40 električni romobil

Ušteda 100,00 EUR
399,00 EUR
s PDV-om
001154

Sklopiv dizajn, snaga motora 300W/600W, max brzina 20 km/h, autonomija 40km*, gume 10", BMS sustav, žmigavci na ručkama, LED zaslon

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 499 EUR

Količina

Slični Proizvodi

Navee V40 električni romobil

U ponudu nam je stigao novi atraktivni NAVEE V40 sklopivi električni romobil koji će vam pružiti odličan omjer cijene i performansi! Jednostavan je i lako prenosiv, posebno dobar za nešto kraću gradsku vožnju i izbjegavanje gužve u jako prometnim gradskim mjestima na putu s posla, škole, fakulteta... Pogoni ga visokokvalitetni motor od (nominalna/maksimalna snaga) 300W/600W, i više nego dostatan za savladavanje do 15% nagiba*. Također, za što ugodniju vožnju V40 dolazi s 10" gumama te za što sigurniju vožnju koristi E-ABS te stražnju disk kočnicu, osiguravajući pravovremeni odaziv i kraći put kočenja.

Iza kulisa nalazi se impresivna 36V 7,65Ah litijska baterija velikog kapaciteta s BMS upravljačkim sustavom koja će omogućiti autonomiju do maksimalnih 40 kilometara*. Zbog sigurnosti u prometu brzina V40 je ograničena na 20km/h te tijekom vožnje podržava 3 brzine rada - hodanje, standard i sport. 

Uz sve navedeno, treba napomenuti da je V40 opremljen žmicavcima te prednjim svjetlom i stražnjim reflektirajućim, što omogućuje sigurniju vožnju u prometu, čak i u večernjim satima, dok njegov ekran omogućuje praćenje brzine, stanja baterije, status romobila itd. Također, relevantne podatke možete provjeriti i u aplikaciji. Zahvaljujući iznimno čvrstoj konstrukciji, pruža odličnu nosivost - do 120 kg.

NAVEE je dio proizvodnje Xiaomi ekosustava i V40 je kompatibilan s Mi Home aplikacijom!

Napomena :

  • Ne vozite po kiši.
  • Ne vozite po mokrim i blatnjavim površinama.
  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* ovaj podatak je obavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je teško stvoriti ili susresti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni uspon direktno je ovisan o težini vozača a domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tla, podlozi, nagibu tla, tlaku u gumama, održavanju romobila, itd.

Brand
Navee
Model
V40
Boja
Crna
Funkcije
Snaga motora 300W/600W, max brzina 20 km/h, autonomija 40km*, gume 10", LED zaslon
Napredne značajke
Žmigavci / indikatori smjera
Baterija
36V 7.8Ah
Dimenzije i težina
1140x483x1189 rasklopljen, 16.2kg
Jamstvo
1 godina
Veličina gume
10"

Posebne reference