Najprodavanije

Ninetygo Pametna Grijana Jakna (L) - Crna

159,13 EUR
s PDV-om
000657

Grijana jakna, 100% poliester, 80% prirodno paperje, IPX4, srebrni ioni koji reflektiraju toplinu, ugljične nanocijevi, sustav napajanja s vanjskom baterijom, 4-stupanjsko podešavanje temperature

Količina

Slični Proizvodi

Ninetygo Pametna Grijana Jakna (L) - Crna

Predstavljamo novu, laganu, udobnu i modernu Xiaomi Ninetygo grijanu jaknu s inteligentnim sustavom kontrole temperature. Ovo je odlično rješenje za duge zimske dane i pogodno je za sve koji dugo borave na otvorenom.

Gornji dio jakne izrađen je od 100% poliestera s površinskom zaštitom od vlage po standardu IPX4 - jakna je vodootporna i vrlo brzo se suši, unutrašnjost je 80% prirodnog paperja koji je izvrstan akumulator topline. Zahvaljujući prisutnosti tri grijaća elementa izrađena od posebnih iona srebra koji reflektiraju toplinu u lumbalnoj i cervikalnoj regiji, pomoći će zadržati toplinu iznutra. Ravnomjerno zagrijavanje se vrši pomoću revolucionarnog materijala - sloja ugljikovih nanocijevi, koji je siguran za korištenje, učinkovit i također vrlo stabilan grijaći element, a da se uopće ne osjeća kada se nosi. Sustav grijanja napaja vanjska prijenosna baterija (PowerBank) od 10.000 ili 20.000 mAh (nije uključena u paket i mora se kupiti posebno), koja se potom nalazi u posebnom džepu zaštićenom od kiše i snijega.

Unutar električnog sustava vrši se 4-stupanjsko podešavanje temperature (38, 43, 48 i 53 stupnja celzijusa), a u tu svrhu jakna je opremljena i ručnim regulatorom temperature u desnom džepu tako da možete udobno podesiti na željenu temperaturu.

Osim što odlično pristaje uz razne kombinacije, jakna ima 8 praktičnih džepova različitih veličina, uključujući i unutarnji za telefon ili dokumente, tako da možete pohraniti sve sitnice koje su vam potrebne. Cijeli dizajn nove jakne promišljen je do najsitnijih detalja i tako uključuje dvosmjerni patent zatvarač, elastiku za podešavanje širine i rukava, a dostupna je i kapuljača za nošenje i po kišnom vremenu.

*Prije pranja obavezno stavite USB kabel u džep za baterije i zakopčajte džep!

Brand
Xiaomi
Model
175-96A
Boja
Crna
Napredne značajke
Materijal: Vanjski 100% poliester, unutarnji 80% paperje
Baterija
Grijanje: Vanjska baterija, Napon: 5V / 9V / 12V / 18V
Paket
1 X Ninetygo pametna grijana jakna

Posebne reference