Najprodavanije

OVICX Q100C - magnetski sobni bicikl

249,00 EUR 1.876,09 Kn
s PDV-om
000507

InfinAdapt™ magnetski sobni bicikl, 100% podesivost intenziteta treninga, LCD display s podacima u stvarnom vremenu, podesivost sjedala i upravljača za maksimalnu udobnost, ugrađeni kotačići za prijenos i pohranu

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

OVICX Q100C - magnetski sobni bicikl

Otprema kroz 2-3 radna dana

Bicikl za vježbanje OVICX Q100C - idealan je za one koji nemaju puno slobodnog vremena, za one koji žele vježbati kad god im se prohtije i za sve kojima je potrebna sportska oprema koju može koristiti cijela obitelj. Magnetski bicikl OVICX Q100C lagan je za prijenos i jednostavan za korištenje. Kako dolazi s ugrađenim kotačićima za prijenos, jednostavno ćete ga složiti i spremiti u kut prostorije.

Višenamjenski LCD zaslon u realnom vremenu će pokazivati prijeđenu udaljenost, brzinu, kalorije i vrijeme vježbanja. Moći ćete pratiti napredak vježbanja svakog okreta pedale.

Magnetski otpor u kombinaciji sa sustavom remenskog pogona osigurava nevjerojatno stabilnu i tihu vožnju, bez obzira na postavljenu razinu težine. Također, ovaj magnetski bicikl podržava podešavanje otpora od 0-100% bez točno određenih točaka. Dakle, u potpunosti ste slobodni prilagoditi intenzitet vježbanja prema vlastitim preferencama, tako da je OVICX Q100C pogodan za vježbanje - baš svima, bez obzira na trenutnu formu.

"Bullhorn" ergonomski upravljač  dizajniran je za optimalnu udobnost i maksimalnu stabilnost. Kako biste mogli jače i duže pedalirati, upravljač vas svojim oblikom vodi u pravilan stav tijela i uklanja opterećenje s donjeg dijela leđa.

Zamašnjak bicikla OVICX Q100C okružen je beskonačno podesivim InfinAdapt™ magnetskim poljem. Samo okrenite kotačić InfinAdapt™ pogona magnetskog otpora kako biste promijenili otpor pedaliranja!  Uz magnetski otpor i InfinAdapt™ pogon, moći ćete odraditi bolju vježbu nego na biciklu sa zamašnjakom od 15,87 kg.  Također, iz sigurnosnih razloga zamašnjak će se odmah zaustaviti pritiskom na gumb za nuždu.

Serija OVICX Q100C nudi 8 podešavanja visine sjedala, 7 položaja sjedala prema naprijed / nazad i 3 visine upravljača, tako da možete odabrati položaj koji najbolje odgovara vašem tijelu.

*Za korištenje su potrebne 2x AA baterije (zaslon).

Brand
OVICX
Model
Q100C
Boja
Crna
Dimenzije i težina
Dimenzije: 114,5 x 51 x 110,9 cm; 27 kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: