OVICX Q2S traka za trčanje - siva

Referenca: 372903

Cijena
3.990,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

OVICX Q2S Treadmill, Bluetooth, LED zaslon, kontrola aplikacijom, brzina do 10km/h, nosivost do 100kg

*Zbog posebne vrste dostave ovaj proizvod trenutno nije moguće platiti pouzećem

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


OVICX Q2S traka za hodanje i trčanje - siva

*Zbog posebne vrste dostave ovaj proizvod trenutno nije moguće platiti pouzećem


Uz praktičnu sklopivu traku za trčanje OVICX Q2S jednostavno ćete održati svoju tjelesnu kondiciju - ako volite jogging, lagano trčanje ili jednostavno želite rekreativno hodati, to ćete biti u mogućnosti činiti svakodnevno unutar vašeg doma. Kad završite s vježbom, traku jednostavno sklopite i pospremite.

Sami birate tempo trčanja, a traku jednostavno možete prilagoditi vašem trenutnom fizičkom stanju i raspoloženju. Primjerice, ako se nakon iscrpljujućeg dana ne osjećate raspoloženim za trčanje, sve što morate učiniti je dodirnuti gumb kako biste automatski smanjili brzinu uređaja na 4km/h. Naravno, ako osjećate da ste puni energije, tada na traci možete trčati i do 10 km/h.

Inteligentno smanjenje brzine

Kad ste umorni ili postepeno želite prestati s trčanjem, možete dodirnuti gumb za usporavanje. Brzina će se tada smanjiti na 4km/h, a ako ponovno dodirnete tipku, ritam će se vratiti na izvorni. Takva opcija omogućuje vam optimalnu vježbu u skladu s vašim trenutnim fizičkim stanjem.

Silkworm tehnologija apsorpcije udara

Kako biste mogli trčati nesmetano i sigurno, u QS2 traku je implementirana nova tehnologija apsorpcije udara Silkworm koja rješava problem tradicionalnih traka za trčanje te pomaže pri sprječavanju ozljeda koljena.

Također, sklopiva traka za trčanje OVICX Q2S ima poseban dizajn za što tiši rad. Tako možete mirno vježbati kod kuće ili u uredu bez straha da će susjedi ili kolege biti uznemireni.

Dva načina informiranja

Ovisno o vašem izboru, uređaj vam daje povratne informacije o stanju vježbanja. Tako će se podaci o vježbama prikazati na zaslonu ili ih možete analizirati putem mobilne aplikacije Fitshow koja vam pruža podatke u stvarnom vremenu. Ako želite, pomoću aplikacije možete i podijeliti rezultate sa svojim prijateljima.

Detekcija otkucaja srca

Tijekom treninga možete pratiti otkucaje srca kako biste bili sigurni da ste dosegli intenzitet potreban za postizanje vaših osobnih ciljeva.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

OVICX Q2S traka XQIAO proizvodnje, dio je Xiaomi Youpin sustava.

Podaci

Brand
OVICX
Model
OVICX Q2S
Boja
Siva
Operativni sistem
kompatibilna s Android i iOS uređajima
Vrsta zaslona
LED
Povezivanje
Bluetooth, Fitshow aplikacija
Napredne značajke
1-10km/h, nosivost do 100kg
Dimenzije i težina
1470 x 650 x 1140mm, 41kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

OVICX Q2S traka za trčanje - siva

OVICX Q2S Treadmill, Bluetooth, LED zaslon, kontrola aplikacijom, brzina do 10km/h, nosivost do 100kg

*Zbog posebne vrste dostave ovaj proizvod trenutno nije moguće platiti pouzećem

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop