Najprodavanije

Petkit Eversweet 2S fontana za kućne ljubimce

52,96 EUR 399,03 Kn
s PDV-om
001010

Pametna fontana za kućne ljubimce, zapremina 2l, 2 načina rada, trostruki sustav filtracije, LED indikator, napajanje USB-om ili baterijama, prozor za pregled razine vode, tiha - do 40dB, kontorla aplikacijom

Količina

Slični Proizvodi

Petkit Eversweet 2S fontana / pojilica za kućne ljubimce

Vaš ljubimac zaslužuje najbolje! Uz PETKIT EVERSWEET 2S pametnu fontanu vaš četveronožni prijatelj će se pravilno hidratizirati svježom i filtriranom vodom.

PETKIT EVERSWEET 2S fontana je opremljena trostrukim sustavom filtracije kako bi voda koju vaš ljubimac konzumira uvijek bila najbolje kvalitete. Visokoučinkoviti pročišćavajući sustav filtracije uklanja dlake, prljavštinu i čestice hrane te pomaže osigurati maksimalnu oksigenaciju vode.

Atraktivna je i ergonomski dizajnirana za što praktičniju upotrebu, 2S fontana omogućiti će vam jednostavno rukovanje. Prozor za razinu vode nudi bolji pregled za praćenje ukupne potrošnje vode a ugrađeni LED indikator podsjetit će vas na zamjenu filtera i nedostatak vode.

Petkit 2S podržava 2 načina rada - normal i smart te ima 2 načina napajanja: putem USB-a ili 5x AAA baterija (nisu uključene u pakiranju), što znači da će fontana uvijek biti spremna vašem ljubimcu pružiti prijeko potrebnu okrijepu. Može se kontrolirati i putem pametnog telefona (nakon instaliranja Petkit aplikacije za pregled razine vode ili kada je potrebno zamijeniti filter). I na kraju, ali ne manje važno, buka koja se proizvodi tijekom rada manja je od 40 dB tako da će vaša omiljena fontana uvijek raditi tiho uz smanjenu potrošnju energije.

Brand
Petkit
Model
Eversweet 2S P4101
Boja
Bijela
Materijal kućišta
ABS
Funkcije
zapremina 2l
Napredne značajke
2 načina rada, trostruki sustav filtracije, LED indikatori, napajanje USB-om ili baterijama, aplikacija
Dimenzije i težina
180x180x155mm
Paket
1x Eversweet 2S
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: