Najprodavanije

Petkit Eversweet 3 fontana za kućne ljubimce

92,77 EUR 698,98 Kn
s PDV-om
001011

Pametna fontana za kućne ljubimce, zdjela od SUS304 nehrđajućeg čelika, zapremina 1.8l, 2 načina rada, trostruki sustav filtracije, LED indikatori, napajanje USB-om ili baterijama (5x AAA), tihi rad - do 35dB, kontorla aplikacijom

Količina

Slični Proizvodi

Petkit Eversweet 3 SUS304 fontana / pojilica za kućne ljubimce

Vaš ljubimac zaslužuje najbolje! Uz novu PETKIT EVERSWEET 3 pametnu fontanu zapremine 1.8l vaš četveronožni prijatelj će se pravilno hidratizirati svježom i filtriranom vodom.

PETKIT EVERSWEET 3 fontana je napravljena od sigurnog i izdrživog SUS 304 nehrđajučeg čelika, a opremljena je i trostrukim sustavom filtracije kako bi voda koju vaš ljubimac konzumira uvijek bila najbolje kvalitete. Visokoučinkoviti trostruki pročišćavajući sustav filtracije uklanja dlake, prljavštinu i čestice hrane te pomaže osigurati maksimalnu oksigenaciju vode.

Atraktivna je i ergonomski dizajnirana za što praktičniju upotrebu, 2S fontana omogućiti će vam jednostavno rukovanje. Prozor za razinu vode nudi bolji pregled za praćenje ukupne potrošnje vode a ugrađeni LED indikatori podsjetit će vas na zamjenu filtera i nedostatak vode.

Petkit Eversweet 3 podržava 2 načina rada - normal (normalan) i smart (pametan). U normalnom načinu rada voda će teći kontinuirano dok će se prebacivanjem na pametan način rada preći na način rada za uštedu energije. Također, fontana prepoznaje dan i noć na temelju prepoznavanja svjetla. Eversweet 3 fontana se može kontrolirati i putem aplikacije pomoću pametnog telefona (nakon instaliranja Petkit aplikacije za pregled razine vode ili kada je potrebno zamijeniti filter).

Uz 2 načina napajanja - putem USB-a ili 5x AAA baterija (nisu uključene u pakiranju) osiguran je izvor napajanja u nuždi ili u slučaju nestanka struje. Dakle, navedeno znači da će fontana raditi do 7 dana bez napajanja i uvijek biti spremna vašem ljubimcu pružiti prijeko potrebnu okrijepu. Time ne morate brinuti da će vaš ljubimac ostati bez vode za piće zbog nepredviđenih okolnosti!

Eversweet 3 fontana je tiha. Buka koju proizvodi tijekom rada manja je od 35 dB tako da će vaša omiljena fontana uvijek raditi tiho uz smanjenu potrošnju energije.

Brand
Petkit
Model
Eversweet 3 P4108
Boja
Bijela
Materijal kućišta
ABS, SUS304 nehrđajući čelik
Funkcije
zapremina 1.8l
Napredne značajke
2 načina rada, trostruki sustav filtracije, LED indikatori, aplikacija
Baterija
napajanje USB-om ili baterijama,
Dimenzije i težina
195x195x148mm
Paket
1x Eversweet 3
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: