Najprodavanije

PETKIT šišač za kućne ljubimce

19,99 EUR
s PDV-om
001107

Mašina za šišanje kućnih ljubimaca, dvije glave za podrezivanje - širine 3.2 cm i širine 1 cm, tri različita nastavka za duljinu, zaobljeni kutovi, tihi rad od 45 dB, IPX7 certifikat, Li-ion baterija, punjenje USB-om.

Količina

PETKIT mašinica za šišanje kućnih ljubimaca

Petkitova nova mašinica (trimer) za šišanje kućnih ljubimaca 2u1 dolazi s dvije glave s oštricom za šišanje - jednom većom širine 3.2 cm pogodnom za područja poput leđa, prsa i trbuha i jednom manjom širine 1 cm koja je prikladna za određena teže dostupna područja poput šapa, uši i sl. Mašinica također uključuje tri različita nastavka koji vam omogućuju podešavanje duljine šišanja.

Kutovi šišača su lagano zaobljeni kako bi se spriječilo slučajno ozljeđivanje. Uređaj ima novi dizajn motora koji je brži i emitira manje vibracija, što se također ogleda u iznimnoj tišini uređaja, koja je manja od 45dB. Mašica ima IPX7 certifikat, što vam omogućuje lakše čišćenje (međutim, ne preporučamo da je dugo namakate u vodi).

Ovaj šišač ima ugrađenu Li-ion bateriju koja uključuje USB punjač za jednostavno korištenje. Punjenje je moguće i putem 5V prijenosne punjive baterije/powerbanka, računala i USB nastavka s adapterom (navedeni uređaji za punjenje nisu uključeni u paket).

Za produljenje vijeka trajanja i održavanje uređaja, u pakiranju je priložena bočica Clipper ulja.

Brand
Petkit
Model
PK401
Boja
Bijela
Dimenzije i težina
Težina: 0.122 kg, dimenzije: 14.2 × 5.5 × 20 cm
Paket
1x PETKIT 2u1 mašinica za šišanje kućnih ljubimaca, 1x glava 3.2 cm, 1x glava 1 cm, 3x nastavka, 1x četka za čišćenje, 1x USB kabel za punjenje

Posebne reference