Proscenic M7 Pro robotski usisavač - crni

Referenca: 369671

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
2.799,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
2.938,95 Kn
s PDV-om

2600Pa, 5200mAh, mokro i suho čišćenje, 24 senzora, LDS, pohrana višekatnih mapa, upravljanje aplikacijom, podržava glasovne pomoćnike Alexa i Google Assistant

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Proscenic M7 Pro robotski usisavač

Predstavljamo Vam novi Proscenic robotski usisavač - M7 Pro. Savršen za održavanje vrhunske čistoće svakog doma uz još manje vašeg angažmana oko procesa čišćenja. Dolazi s velikom posudom za prašinu i spremnikom za vodu, a možete odabrati usisavanje, pranje poda ili obje funkcije istovremeno. Dovoljno je nataknuti spremnik za vodu i namočiti krpu za brisanje kako biste koristili funkciju mokrog brisanja (pranja) podova.

Postaja za automatsko pražnjenje* (prodaje se zasebno)

Jedna od najkorisnijih inovacija na području robotskog čišćenja zasigurno je automatsko uklanjanje prašine i nečistoće iz robotove kante za prašinu, tako da možete zaboraviti na usisavanje od početka do kraja. Ne trebate se uopće brinuti hoćete li ćete isprazniti spremnik za prašinu poslije svakog čišćenja - robot će to učiniti samostalno.

*Postaja se prodaje zasebno i možete je pronaći u ponudi Smartus.hr webshopa na poveznici.

Napredna laserska tehnologija i mapiranje

Nadograđeni 4. 0 laserski navigacijski sustav inteligentno mapira vaš dom i olakšava kretanje roborskog usisavača. Robot će izraditi mapu vaše kuće u stvarnom vremenu te zatim isplanirati najbolji put za čišćenje.  Inteligentno skenira i mapira vašu kuću u svim smjerovima, a naučiti će oblik kuće i mjesto prepreka kako bi ih što lakše zaobišao. 

Opremljen je čak s 24 senzora uz koje se bez poteškoća može nositi sa složenijim rasporedom prostora. 

Ako imate kuću višu od jednog kata, ne trebate brinuti hoće li se karta prvog kata izbrisati tijekom čišćenja drugog kata. Uz ProscenicHome aplikaciju, robotski usisavač M7 Pro može pohraniti više mapa, što znači da se u aplikaciju mogu spremiti višekatne mape.

Selektivno čišćenje

Mogućnost selektivnog čišćenja pruža vam kontrolu odabira kretanja robota - sami možete odabrati kamo će ili kamo neće ići. Pomoću aplikacije ProscenicHome možete odabrati način čišćenja, zakazati čišćenje, odabrati čišćenje određenih soba, stvoriti virtualne zabranjene zone, postaviti zone za čišćenje itd.

Prilikom čišćenja, vaša kuća će biti podijeljena u više prostorija koje će vaš robot očistiti, a vi možete odabrati hoće li robot očistiti samo jednu, točno određenu, sobu ili će očistiti više prostorija. Također možete zakazati različito vrijeme čišćenja za različite sobe.

U aplikaciji jednostavno možete postaviti zabranjene zone za mjesta na koja ne želite da robotski usisavač ide. Sveukupno možete dodati do 10 zabranjenih zona za ciklus čišćenja. Ako želite, zabranjena područja možete pohraniti kako bi ih robot zapamtio tijekom idućeg čišćenja. (Napomena: App podržava samo 2.4 GHz)

Snažno usisavanje

Pokretan motorom bez četkica, robotski usisavač M7 Pro može pružiti maksimalnu usisnu snagu od 2600Pa koja će bez napora usisati dlake kućnih ljubimaca,nečistoću i sitnu prašinu.

Litij-ionska baterija od 5200mAh

Dugotrajna baterija pružiti će autonomiju do 150 minuta čišćenja, što je dostatno za čišćenje prostora do 250 - 300 četvornih metara. Robot će se automatski napuniti kad se baterija isprazni i nastavit će s čišćenjem od mjesta gdje je stao - sve dok ne završi čitav ciklus čišćenja.

Automatsko pojačavanje snage prilikom usisavanja tepiha

M7 Pro će lako preći s podova na tepihe, a kad ga detektira, automatski će pojačati snagu usisavanja na maksimum kako bi ga što bolje očistio.

Podaci

Brand
Proscenic
Model
M7 Pro
Boja
Crna
Funkcije
Kapacitet spremnika za prašinu: 600ML, Kapacitet spremnika za vodu: 110ML
Napredne značajke
Usisna snaga 2600Pa, mokro i suho čišćenje, 24 senzora, LDS, pohrana višekatnih mapa, prelazak prepreke od 2cm, upravljanje aplikacijom, podržava glasovne pomoćnike Alexa i Google Assistant
Baterija
5200 mAh, autonomija do 150min, vrijeme punjenja do 4.5h
Dimenzije i težina
33 x 33 x 7.6cm, 2,8kg
Paket
1 x M7 Pro robot, 1 x krpa, 1 x daljinski upravljač, 1 x adapter, 1 x baterija, 1 x posuda za prašinu, 1 x spremnik za vodu, 1 x baza za punjenje
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Proscenic M7 Pro robotski usisavač - crni

2600Pa, 5200mAh, mokro i suho čišćenje, 24 senzora, LDS, pohrana višekatnih mapa, upravljanje aplikacijom, podržava glasovne pomoćnike Alexa i Google Assistant

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: