RND M1 električni romobil - crni

Referenca: 000235

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
2.690,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
2.824,50 Kn
s PDV-om

RDN M1 električni romobil, stražnji pogon, motor 350W, baterija 36V 5.2Ah, do 35km/h, gume 10" + 10.5", mogućnost promjene baterije, autonomija do max 25km*

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

RND M1 električni romobil - crni

Električni romobil RND M1 odmah se izdvaja od ostalih električnih romobila svojim inovativnim načinom ubrzavanja - gas dodajete pritiskom papučice nogom, a za samo 15 sekundi možete dostići brzinu od 0-25 km/h (Najveća brzina je 30 km/h.) Pametni čip unutar papučice prilagodit će najprikladniju brzinu vožnje u skladu s opterećenjem i uvjetima na cesti, a osjećaj ubrzavanja nožnom papučicom sličan je onom pri vožnji automobila. Kad ubrzavate i usporavate neće se osjetiti trzaj, pružajući vam dodatno ugodno iskustvo vožnje!

Kako bi optimizirali iskustvo vožnje, RND je na M1 modelu premjestio motor na stražnji kotač te za razliku od većine 8,5-inčnih guma na tržištu, M1 koristi veću i širu 10,5-inčnu stražnju gumu i prednju 10-inčnu pneumatsku gumu, te tako jednostavno može proći kroz različite cestovne površine i amortizirati lakše udarce. 

M1 koristi LG UL 2272 certificiranu litijsku bateriju koja je odvojiva - jednostavno uklonite donji vijak i izvucite donji poklopac, što je prikladno za vozače koji žele nadograditi ili popraviti bateriju.

M1 je za dodatnu sigurnost opremljen dvostrukom kočnicom. Jednom pritiskom ručne kočnice, E-ABS elektromagnetska kočnica isključit će napajanje i tada će se pokrenuti mehanička disk kočnica kako bi se dodatno smanjila brzina. Pri brzini do 20 km/h M1 jamči sigurnosni kočioni put manji od 3,5 metara. Budući da su motor i kočnica M1 na stražnjoj gumi, kod kočenja ne dolazi do prevrtanja te nema straha od kontinuiranog kočenja nizbrdo!

M1 koristi litijsku bateriju 36V / 5.2Ah koja će pružiti autonomiju do 15-18km pri jednom punjenju, a punjenje baterije traje 4-6h. Moguće je zamijeniti bateriju ili koristiti bateriju do 6.4Ah i time si produljiti autonomiju na udaljenost do 25 km. Udaljenost vožnje će se razlikovati od uvjeta na cesti i opterećenju. U normalnim okolnostima, kupcima savjetujemo vožnju brzinom od 25 km/h. Pri ovoj brzini, el. romobil će ući u ECO način rada i smanjiti potrošnju baterije.

Napomena :

  • Ne vozite po kiši
  • Ne vozite po vodi višoj od 2cm
  • Provjerite romobil prije svake vožnje. Ako učite nedostatak djelova, upozorenja o niskoj razini baterije, prazne gume i slično
  • Tijekom čišćenja romobila budite sigurni da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac na mjestu jer curenje vode može prourokovati oštećenja.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate bateriju na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Provjeravajte kočnice te se u skladu sa korištenjem romobila brinite o servisiranju kočnica.

* ovaj podatak je obavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je tesko ponovno stvoriti ili susresti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tla, podlozi, nagibu tla, tlaku u gumama, odrzavanju romobila, itd.

Podaci

Brand
RND
Model
M1
Boja
Crna
Funkcije
Motor 350W, 35km/h, autonomija do 25km*, nagib do 15°
Napredne značajke
Elektroničko kočenje + disk kočnica (ručna), nožno pokretano ubrzavanje (gas), 10" prednja guma, 10.5" stražnja guma
Certifikat otpora vode i prašine
IP54
Baterija
18650 LG Cell: 36V 5.2Ah, punjenje 4-6h
Dimenzije i težina
1079mm x 372mm x 1144mm, 12kg
Paket
1x RND M1 električni romobil
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

RND M1 električni romobil - crni

RDN M1 električni romobil, stražnji pogon, motor 350W, baterija 36V 5.2Ah, do 35km/h, gume 10" + 10.5", mogućnost promjene baterije, autonomija do max 25km*

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: