Najprodavanije

Roborock S5 Max Robotski usisavač - crni

384,76 EUR 2.898,97 Kn
s PDV-om
368629

2 godine jamstva, Virtualni zid, automatsko čišćenje 2000pa, usisavanje 2 u 1 - funkcija brisanja Mopping LDS Path Planning International verzija

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Xiaomi Roborock S5 Max - crni

Roborock S5 Max je pametan robot dizajniran za duge cikluse čišćenja (do 150 minuta) te će jednostavno pomesti, usisati i oprati vaše podove. 

Učinite čišćenje svog doma jednostavnijim i učinkovitijim!

U usporedbi s prethodnikom, Roborock S5 MAX nudi nadograđenii sustav za brisanje i čišćenje podova, opremljen je još većim spremnikom za vodu - čak 290 ml i omogućuje veću pokrivenost područja brisanja - dostatnu za čak 200m2 u jednom ciklusu.

Postizanje boljeg učinka čišćenja i planiranje same rute osiguravaju super sofisticirani i fleksibilni algoritmi koji izračunavaju najučinkovitiji put čišćenja kroz mapirani prostor, uzimajući u obzir sve prepreke, a visoko precizni laserski senzori s čak 300 o/min brzo će izmjeriti veličinu samog prostora.

Jedinstveni dizajn omogućuje jednostavnu ugradnju i održavanje spremnika za prašinu i vodu bez prevrtanja robota ili zahtijeva uklanjanje drugog spremnika. Također, jednostavnim dizajnom omogućeno je brzo uklanjanje glavnih četkica, krpe te filtra zraka.

Inteligentne postavke

Kad želite očistiti svoj dom, pomoću aplikacije ćete jednostavno upravljati točno određenim funkcijama robota koje su vam potrebne. Možete odabrati postavke za čišćenje samo određenog prostora, samo u određeno vrijeme ili samo određeni dan u tjednu.

Robot će se lako popeti i na tepihe te pragove visine od 0,8 do 2 cm, a zahvaljujući automatskoj detekciji površine na kojoj se nalazi automatski će se prebaciti u turbo način usisavanja, kako bi što temeljitije očistio prljavštinu s tepiha.

Kada vaš S5 MAX otkrije da je snaga baterije manja od 20%, automatski će se vratiti na stanicu za punjenje, procjenjujući preostalo vrijeme potrebno za dovršetak čišćenja same sobe. Kad se dovoljno napuni za procijenjeni nastavak, očistiti će preostalo područje. Također, kad se spoji na stanicu za punjenje, automatski će se isključiti dotok vode i time osigurati siguran nastavak čišćenja bez potrebe za nadolijevanjem vode.

Unaprijeđeni sustav raspodjele vode osigurava ravnomjerno vlaženje čitave krpe za čišćenje, a osim selektivnog odabira pojedine prostorije koju želite očistiti, moći ćete i sami odrediti odgovarajući protok i pritisak vode za svaku prostoriju - čak i preko aplikacije.

Da je S5 MAX zaista poboljšana verzija svog prethodnika, pokazuje i činjenica da osim snage usisavanja 2000Pa ima poboljšani hidrostatički kanal za zrak, koji smanjuje otpor zraka i istovremeno povećava apsorpciju prašine.

  • Vrste podova: tepih, keramičke pločice, mramorni pod, šareni tepih, drveni pod
  • Kapacitet kutije za prašinu: 460ml
  • Kapacitet spremnika za vodu: 290ml
  • Usisavanje (pa): 2000Pa
  • Buka (dB): 60dB
  • Snaga (W): 58W
  • Napon (V): 14,4 V

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
Roborock
Model
S5 Max
Boja
Crna
Snaga
automatsko čišćenje 2000pa
Funkcije
Raspored čišćenja, Automatski povratak na stanicu za punjenje, Određivanje virtualnih prepreka, Suho i mokro čišćenje, Kontrola putem aplikacije i daljinskog upravljača
Napredne značajke
SLAM, Automatsko planiranje rute
Senzori
LDS (laserski senzor udaljenosti), senzor protiv pada, senzor protiv sudara, akcelerometar, odometar, kompas, infracrveni senzor
Paket
1 X Roborock S5 MAX 1 X Stanica za punjenje 1 X Kabel za napajanje 1 X Spremnik za prašinu 1 X Spremnik za vodu 1 X Upute za upotrebu
Jamstvo
2 godine (1 na bateriju)

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: