Xiaomi Roborock S6 Pure robotski usisavač bijeli

Referenca: 000200

3.990,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Napredno skeniranje prostora, tihi rad, 2000 Pa usisna snaga, 5200mAh litijska baterija, 3. generacija

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Xiaomi Mi Roborock S6 Pure

Algoritam adaptivnog usmjeravanja

Roborock S6 Pure može naučiti i razumjeti oblik svake sobe i prepreke u vašem domu, tako da što bolje može odabrati optimalan put za što učinkovitije čišćenje. Na primjer, očistiti će hodnike po njihovoj duljini, a ne povlačenjem naprijed i natrag po njihovoj širini.


Čisti gdje želite

Opremljen laserskim senzorom visoke preciznosti koji se okreće pri 300 okr/min, vaš robot može stvoriti detaljnu mapu tlocrta
s čak 98% točnosti. Lako će prepoznati vašu kuhinju od igraonice, spavaću sobu od dnevnog boravka i sl. Sada možete zakazati čišćenje pojedinačne sobe, više soba ili cijelog prostora.


Pametnije je brže

Roborock S6 Pure uvijek točno zna kamo ide. Koristeći snažne 32-bitne četverojezgrene procesore, slične onima koji se koriste za pametne telefone, lako će izračunati najučinkovitiji put za čišćenje svake sobe.


Optimalno čišćenje

Sustav čišćenja osmišljen je tako da snažnan usisavač povuče svu prašinu u kantu za prašinu a mokra krpa detaljno obriše pod. Također, u mirovanju, robot neće ostaviti mrlje vode.


Selektivno čišćenje sobe

Odaberite određenu sobu ili više prostorija za trenutno čišćenje ili postavite raspored čišćenja različitih prostorija u različito doba dana.


Snaga usisavanja od 2000Pa

Uz usisnu snagu od 2000Pa koja će temeljito očistiti nečistoće, S6 Pure omogućuje i "multi-mode" kombinacija rada kako bi se optimizirao proces čišćenja i prilagodio ga Vašim preferencama. Usisavač tako podržava moduse rada: tepih, tihi mod, brisanje, uravnotežen mod, Turbo i Max mod, a fleksibilno prebacivanje između različitih modova rada omogućuje jednostavnije čišćenje različitih vrsta površina.


Dugi vijek trajanja baterije

Izuzetno visok kapacitet baterije od 5200mAh pruža do 150 minuta neprekidnog rada, što je idealno za velike kuće i sve vrste podova.


Automatsko punjenje

Prije nego što se isprazni, Roborock S6 Pure automatski će se vratiti na punjenje i po punjenju nastaviti s čišćenjem.


Virtualna "no-go" zona i barijere

Zaštitite osjetljive površine ili mjesta koja ne želite očistiti tako da postavite virtualnu barijeru u aplikaciji i tako spriječite Roborock S6 da uđe u prostorije. Kako je upravljanje jednostavno kroz aplikaciju vašeg pametnog telefona, nije potrebo fizičko postavljanje magnetske vrpce ili ostalih dodataka.


14 Vrsta senzora

Širok raspon senzora osigurava Roborockovo nesmetano kretanje vašim domom. Tu se ubrajaju precizni laserski daljinomjer, infracrveni senzori padova koji neprestano pretražuju površine poput stepenica, senzor za tepih koji aktivira jaču snagu kad se robot nalazi na tepihu i još mnogo toga.


Tiho čišćenje

Izmjereno na 56db, Roborock S6 Pure izuzetno je tih i stvara buku kao što bi je primjerice stvorio razgovor, stoga ćete ga lako koristiti bez ometanja vaših životnih navika.


Jednostavna kontrola aplikacijom

Koristite Mi Home aplikaciju za zakazivanje čišćenja, spremanje mapa prostora, postavljanje neprohodne zonirane i virtualnih zidova, čišćenje zona, čišćenje točno određenog mjesta sobe, kontrolu smjera, nadzor u stvarnom vremenu i prilagođavanje. Kompatibilan je s Androidom, IOS-om i podržava Alexa glasovno upravljanje.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Roborock S6 Pure
Boja
Bijela
Snaga
2000P
Napredne značajke
SLAM, Automatsko planiranje rute,Raspored čišćenja, Automatski povrat na punjač, ​​Određivanje virtualnih barijera, Suho i mokro čišćenje, Upravljanje aplikacijama
Senzori
14 senzora uključujući: LDS (senzor udaljenosti senzora), ultrazvučni radarski senzor, anti-sudar, anti-sudar, žiroskop, akcelerometar, kompas, puni senzor za smeće
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Roborock S6 Pure robotski usisavač bijeli

Napredno skeniranje prostora, tihi rad, 2000 Pa usisna snaga, 5200mAh litijska baterija, 3. generacija

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop