Najprodavanije

Roborock S7 Onyx postaja za samopražnjenje - bijela

278,59 EUR
s PDV-om
469242

Automatska postaja za samopražnjenje, inteligentno prikupljanje prašine, konstantna usisna snaga, mogućnost rada s vrećicom za prašinu (1.8l) ili ciklonom

Količina

Slični Proizvodi

Roborock S7 postaja za samopražnjenje

Stigla je dugo očekivana postaja za samopražnjenje Roborock S7 robotskog usisavača! Kapaciteta samopražnjenja dostatnog za 6 tjedana (spremnik 1.5l ili vrećica 1.8l), vaš omiljeni robot biti će još korisniji a vaše sudjelovanje u samom procesu usisavanja još manje. Nakon završenog čišćenja ili punog spremnika, vaš S7 robot će automatski doći do postaje za samopražnjenje kako bi automatski ispraznio spremnik. Na vama je da samo jednom u 6 tjedana ispraznite posudu ili zamijenite vreću - i to sasvim jednostavno. 

Inteligentni algoritmi za prikupljanje prašine prilagođavaju pražnjenje ovisno o upotrebi, čineći ga još jednostavnijim. Pražnjenje također može kontrolirati pomoću aplikacije a robot se neće isprazniti dok god na postaji nije montiran spremnik za prašinu.

Konstantna usisna snaga 15-ciklonskog dizajna odvaja prašinu od struje zraka, bez raspršivanja prašine pa je postaja pogodna i za alergičare. Postaja podržava upotrebu vrećice za prašinu od 1.8l koje se samostalno brtve kako bi se spriječilo curenje prašine. Također, vrećica za prašinu obrađena je antibakterijskim sredstvom kako bi se zaštitila od rasta bakterija.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filtere, četke i sl.), i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Model
Postaja za samopražnjenje Roborock S7 robotskog usisavača
Dimenzije i težina
31.4*45.7*38.3cm, 5.5kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference