Najprodavanije

Roborock S7 robotski usisivač - bijeli

530,76 EUR 3.999,01 Kn
s PDV-om
442219

Suho i mokro čišćenje, Sonic vibracijska tehnologija, 3000 puta u minuti, automatsko podizanje krpe, usisna snaga 2500Pa HyperForce, baterija 5200 mAh, navigacija LiDAR

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

Roborock S7 robotski usisivač 

Roborock S7 robotski usisavač renomirane Roborock proizvodnje. Pogodan za usisavanje i pranje prostorija, pomno je dizajniran kako bi vam pružio niz funkcija kojima ćete si olakšati čišćenje kako biste kvalitetnije provodili vrijeme u vašem domu.

Pomoću Sonic vibracijske tehnologije Roborock S7 čisti podove većom snagom; krpa vibrira brzinom do 3000 puta u minuti te uklanjaja i osušenu prljavštinu koju neki roboti ostavljaju iza sebe (mrlje od kave, blatne tragove i slično). U kombinaciji s prvom Roborockovom krpom s automatskim podizanjem, moćno brisanje ima potpuno novu razinu praktičnosti. Dodajte njegovu glavnu četku od gume i usisavanje od 2500Pa HyperForce i dobiti ćete odličan stroj za dubinsko čišćenje. 

Snažno usisavanje S7 robota od 2500Pa ukloniti će prljavštinu s podova i presudno je za kvalitetno izvlačenje mrvica iz tepiha. S7 prepoznaje tepihe s izvanrednom točnošću te se njegova krpa automatski podiže kada otkrije tepih, to će spriječiti da se vaši tepisi smoče. Jednom usisajte čitav svoj dom da bi robot zapamtio tepihe na podu, a zatim možete odabrati da se krpa automatski podigne prilikom usisavanja ili tepih označiti kao zonu bez brisanja kako usisavač nebi išao na tepih. Također se krpa automatski podiže kada je na stanici za punjenje i kad je gotov s čišćenjem, neće ostavljati prljave tragove dok se vraća na stanicu za punjenje.

Nova rotirajuća četka od gume nadograđena je kako bi omogućila više načina kretanja, čvrsto prati tlo, čak i na neravnim površinama, kako bi pružila bolju čistoću, a još bolje izbjegava zapetljavanje kose.

Roborock S7 opremljen je spremnikom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 300 ml koji može dubinski i učinovito očistiti do 200 m2 u jednom čišćenju.  Sve to omogućuje snažna litij-ionska baterija s kapacitetom 5200 mAh koja priža autonomiju do 3 sata čišćenja (u tihom načinu rada s malim protokom vode).

Automatizirajte čišćenje prema vašem životu. Uz mogućnost kontrole aplikacijom te glasovnim asistentom Amazon Alexa i Google asistentom, lako ćete postaviti vlastite preference čišćenja pomoću vašeg mobilnog telefona. Odredite čišćenje određenih prostorija, postavite rasporede, odaberite načine čišćenja i još mnogo toga.
Točno precizna navigacija LiDAR stvara detaljne karte vašeg doma i identificira vaše sobe na čak četiri razine.

*Kompatibilan s Roborock postajom za automatsko pražnjenje (kupuje se zasebno).

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
Roborock
Model
S7
Boja
Bijela
Funkcije
Suho i mokro čišćenje, 3000 puta u minuti, usisna snaga 2500Pa HyperForce, baterija 5200 mAh, upravljanje aplikacijom
Napredne značajke
Sonic vibracijska tehnologija, automatsko podizanje krpe, navigacija LiDAR, spremnik za prašinu 470 ml i spremnik za vodu 300 ml
Baterija
Litij-ionska 5200mAh, autonomija do 3 sata
Dimenzije i težina
353 x 350 x 96,5 mm
Jamstvo
2 godine (1 na bateriju)

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: