Roborock S7 robotski usisavač - crni

Referenca: 000517

Cijena
4.199,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
4.408,95 Kn
s PDV-om

Suho i mokro čišćenje, Sonic vibracijska tehnologija, 3000 puta u minuti, automatsko podizanje krpe, usisna snaga 2500Pa HyperForce, baterija 5200 mAh, navigacija LiDAR

Otprema od 15.12.2021

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Roborock S7 Onyx postaja za...

2.299,00 Kn Cijena

Automatska postaja za samopražnjenje, inteligentno prikupljanje prašine, konstantna usisna snaga, mogućnost rada s vrećicom za prašinu (1.8l) ili ciklonom

Roborock S7 robotski usisavač 

Otprema od 15.12.2021

Roborock S7 robotski usisavač renomirane Roborock proizvodnje. Pogodan za usisavanje i pranje prostorija, pomno je dizajniran kako bi vam pružio niz funkcija kojima ćete si olakšati čišćenje kako biste kvalitetnije provodili vrijeme u vašem domu.

Pomoću Sonic vibracijske tehnologije Roborock S7 čisti podove većom snagom, krpa vibrira brzinom do 3000 puta u minuti te uklanjaja i osušenu prljavštinu koju neki roboti ostavljaju iza sebe (mrlje od kave, blatne tragove i slično). U kombinaciji s prvom Roborockovom krpom s automatskim podizanjem, moćno brisanje ima potpuno novu razinu praktičnosti. Dodajte navedenome njegovu glavnu četku od gume i usisavanje od 2500Pa HyperForce i dobiti ćete odličan stroj za dubinsko čišćenje. 

Snažno usisavanje S7 robota od 2500Pa ukloniti će prljavštinu s podova i presudno je za kvalitetno izvlačenje mrvica iz tepiha. S7 prepoznaje tepihe s izvanrednom točnošću te se njegova krpa automatski podiže kada otkrije tepih, to će spriječiti da se vaši tepisi smoče. Jednom usisajte čitav svoj dom da bi robot zapamtio tepihe na podu, a zatim možete odabrati da se krpa automatski podigne prilikom usisavanja ili tepih označiti kao zonu bez brisanja kako usisavač nebi išao na tepih. Također se krpa automatski podiže kada je na stanici za punjenje i kad je gotov s čišćenjem, neće ostavljati prljave tragove dok se vraća na stanicu za punjenje.

Nova rotirajuća četka od gume nadograđena je kako bi omogućila više načina kretanja, čvrsto prati tlo, čak i na neravnim površinama, kako bi pružila bolju čistoću, a još bolje izbjegava zapetljavanje kose.

Roborock S7 opremljen je spremnikom za prašinu od 470 ml i spremnikom za vodu od 300 ml koji može dubinski i učinovito očistiti do 200 m2 u jednom čišćenju.  Sve to omogućuje snažna litij-ionska baterija s kapacitetom 5200 mAh koja priža autonomiju do 3 sata čišćenja (u tihom načinu rada s malim protokom vode).

Automatizirajte čišćenje prema vašem životu. Uz mogućnost kontrole aplikacijom te glasovnim asistentom Amazon Alexa i Google asistentom, lako ćete postaviti vlastite preference čišćenja pomoću vašeg mobilnog telefona. Odredite čišćenje određenih prostorija, postavite rasporede, odaberite načine čišćenja i još mnogo toga.
Točno precizna navigacija LiDAR stvara detaljne karte vašeg doma i identificira vaše sobe na čak četiri razine.

*Kompatibilan s Roborock postajom za automatsko pražnjenje (kupuje se zasebno).

VAŽNO: Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Podaci

Brand
Roborock
Model
S7
Boja
Crna
Funkcije
Suho i mokro čišćenje, 3000 puta u minuti, usisna snaga 2500Pa HyperForce, baterija 5200 mAh, upravljanje aplikacijom
Napredne značajke
Sonic vibracijska tehnologija, automatsko podizanje krpe, navigacija LiDAR, spremnik za prašinu 470 ml i spremnik za vodu 300 ml
Baterija
Litij-ionska 5200mAh, autonomija do 3 sata
Dimenzije i težina
353 x 350 x 96,5 mm
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Roborock S7 robotski usisavač - crni

Suho i mokro čišćenje, Sonic vibracijska tehnologija, 3000 puta u minuti, automatsko podizanje krpe, usisna snaga 2500Pa HyperForce, baterija 5200 mAh, navigacija LiDAR

Otprema od 15.12.2021

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: