Roborock Xiaowa Plus E35 robotski usisavač

Referenca: 324695

2.299,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Robot usisavač 2000Pa usisni, 5200mAh baterija, 2 u 1 čišćenje i brisanje, međunarodna verzija - crni

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.

Roborock Xiaowa Plus E35 Robot usisavač 

Kako biste osigurali normalnu uporabu spremnika za vodu, dodajte čistu vodu u spremnik za vodu. Nemojte dodavati sredstva za čišćenje kao što su deterdženti u spremnik za vodu.

Inteligentno planiranje čišćenja s 13 tipova senzora, višestruke fuzije podataka generiraju metapodatke, znajući gdje treba skenirati i očistiti.

Kada je soba potpuno očišćena, robot će automatski planirati najkraći put natrag do punjača za pristanište. Ako je struja ispod 20% kada čisti sobu, može se automatski vratiti na ponovno punjenje, kada se napajanje napuni do 80%, Vratit će se na posljednje nedovršeno mjesto kako bi nastavio čišćenje kako bi se izbjeglo ponovljeno čišćenje.

Uključite Mi home aplikaciju, te možete u bilo kojem trenutku daljinski pokrenuti čišćenje i provjeriti radni status robota. Moguće je uključiti četiri vrste načina čišćenja. Osim toga, možete daljinski nadograditi sa robotskim softverskim sustavom, kontinuirano optimizirati algoritam ažuriranja i učiniti ga pametnijim. Bionic visokoprecizan spremnik za vodu za spajanje spremnika i krpe. Kada je brisanje zaustavljeno, krpa ne gubi vodu, a element filtra kontrolira propuštanje vode.

Sustav bionike mokri mop, novi biljni bionic mop sustav, čišćenje i kombinacija krpe, inteligentna procjeđivanje vode, kontinuirano mokro pranje 45-60 minuta, Stabilno prodiranje, automatski zaustavlja procjeđivanje vode kada to ne radi.

Usisavanje 2000 Pa, sustav četke ostaje već vidljiv i sastoji se od bočne četke i glavnog s "tornado" dizajnom koji omogućuje usisavanje najtvrdokornijih nečistoća.

Snažna 5200mA litijeva baterija. Visoka kvaliteta, gustoća visoke energije, litij-ionske baterije s funkcijom automatskog punjenja, može zadovoljiti potrebe za čišćenjem različitih područja u Vašem domu.

U slučaju da filtar ili kutija za prašinu nisu instalirani kako treba, Hall magnetski senor uvijek može otkriti i izbjeći oštećenja uzrokovana odsutnim spremnikom za prašinu ili filtrom.

Funkcija pomicanja, može detektirati prepreke pomoću infracrvenog zračenja i odrediti vrstu prepreke nakon odbijanja kolizije, lako proći kroz meke prepreke kao što su zavjese i posteljina.

Značajke:

  • Nazivni napon: 14.4V
  • Nazivna snaga: 58W
  • Radno vrijeme: 2.5H
  • Maz usisni: 2000Pa
  • Kanta za prašinu: 640 ml
  • Punjenje
  • Snaga: 42W
  • Ulazni napon: 100 ~ 240V
  • Izlaz: 20V - 1.8A
  • Frekvencija: 50/60 Hz

Podaci

Brand
Xiaomi Roborock
Model
XiaoWa E35
Boja
Crna
Wireless
Wi-Fi pametna brza veza
Baterija
14,4 V / 5200 mAh litijska baterija
Dimenzije i težina
3kg, 353x350x90.5mm
Paket
1 x usisivač robota 1 x Priključna stanica za punjenje 1 x kabel napajanja 1 x Četka za čišćenje 1 x Korisnički priručnik
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Roborock Xiaowa Plus E35 robotski usisavač

Robot usisavač 2000Pa usisni, 5200mAh baterija, 2 u 1 čišćenje i brisanje, međunarodna verzija - crni

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop