Najprodavanije

Roidmi X30 Plus bežični usisivač

339,00 EUR 2.554,20 Kn
s PDV-om
000508

bežični usisavač, usisavanje i pranje podova, 435W, 150AW, 26500Pa, 2500mAh, autonomija do 80min*, digitalni LED zaslon, 75dB

Količina

Slični Proizvodi

Roidmi X30 Plus bežični usisivač

ROIDMI X30 Plus dio je budućnosti tehnologije pametnog čišćenja! Uključuje dvije zamjenjive glave, jednu za usisavanje i drugu glavu s rotacijskim krpama kojom možete simultano usisavati i oprati podove. Dakle, ovim izuzetnim višenamjenskim usisavačem, moći ćete usisavati i oprati podove, što će znatno olakšati pristup cjelokupnom procesu čišćenja i pružiti vam besprijekorno čist dom. Također, X30 je opremljen  spremnikom za prašinu od 550 ml i spremnikom za vodu od 240 ml s magnetnim nastavkom.

Snažni motor od 435W postiže 120.000 okretaja u minuti stvarajući usis od 150AW i snagu od 26500Pa. Roidmi X30 Plus inkorporirao je i napredni 6-stupanjski sustav filtriranja s HEPA filterom i antibakterijskim premazom za naknadni filter. HEPA filtar presreće grinje i čestice prašine, dok ih naknadni filtar u potpunosti uklanja.

Poboljšana litijska baterija visokih performansi od 2500mAh sa sustavom BMS-X pruža autonomiju dostatnu za čišćenje do 450m2 jednim punjenjem. Roidmi X30 Plus ima sveukupnu autonomiju do 80 minuta rada u normalnom načinu rada, 30 minuta u srednjem načinu rada i 15 minuta u turbo načinu rada.

Na glavi za usisavanje nalazi se vodootporna četka u obliku slova V, posebno dizajnirane strukture koja sprječava zapetljavanje kose i dlaka. Uz to, zahvaljujući antibakterijskom premazu, onemogućuje razvoj bakterija. Na glavama četki za usisavanje i za pranje podova nalazi se LED svjetiljka koja se automatski uključi kada je otežana vidljivost unutar mračnog prostora.

Povezivanjem s aplikacijom putem Bluetootha također možete pratiti razinu baterije, status filtra, vrijeme čišćenja i još mnogo toga sa svog pametnog telefona. također, Roidmi je u svoj novi model ugradio OLED zaslon koji u stvarnom vremenu nudi informacije o proizvodu - poput snage usisa, statusa filtra, preostale baterije i sl.

Roidmi je dio proizvodnje Xiaomi ekosustava.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Roidmi
Model
X30 Plus
Boja
Srebrna
Baterija
2500mAh, autonomija do 80 minuta rada u normalnom načinu rada, 30 minuta u srednjem načinu rada i 15 minuta u turbo načinu rada.
Dimenzije i težina
119cm×26cm×16cm - 2.7kg
Paket
1x usisavač, 1x glava za usisavanje, 1x glava za pranje, 1x četka za madrace i sofe, 1x mlaznica za kutove, 1x mlaznica za tapecirani namještaj
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

3 proizvoda u istoj kategoriji: