Najprodavanije

Roidmi X30 VX bežični usisivač

389,00 EUR 2.930,92 Kn
s PDV-om
000556

Višenamjenski bežični usisavač za usisavanje, pranje i ribanje podova, automatska postaja za čišćenje krpe, 435W, 150AW, 26500Pa, 2500mAh, autonomija do 80min*, digitalni LED zaslon, 75dB

Količina

Slični Proizvodi

Roidmi X30 VX bežični usisivač

Bežični usisavač Roidmi X30 VX nadogradnja je popularnog modela Roidmi X30 Plus, no za razliku od navedenog Plus modela, VX dolazi s automatskom stanicom koja će oprati i osušiti krpu!

Roidmi VX 30, poput X30 Plus modela, trenutno je jedan od najsvestranijih snažnih usisavača koji prednjači u mogućnosti istovremenog usisavanja i pranja podova. Među ostalim, uključuje dvije zamjenjive glave, jednu za usisavanje i drugu glavu s rotacijskim krpama za usisavanje i pranje. Dakle, ovim izuzetnim višenamjenskim usisavačem, moći ćete usisavati i oprati podove, što će znatno olakšati pristup cjelokupnom procesu čišćenja i pružiti vam besprijekorno čist dom. Također, VX je opremljen  spremnikom za prašinu od 550 ml i spremnikom za vodu od 240 ml s magnetnim nastavkom.

Motori bez četkica Engine-X 2.0 okreću se brzinom do 120 000 okretaja u minuti kako bi generirali 150 AW i 26500 Pa snažnog usisavanja. Roidmi NEX 30 VX ima i napredni 8-stupanjski sustav filtriranja s HEPA filterom i antibakterijskim premazom za naknadni filter. HEPA filtar uklanja svu prašinu i grinje tako da bi vi mogli uživati u svježem zraku bez straha od alergija.

Roidmi X30 VX usisavač opremljen je s litijskim baterijama visokih performansi od čak 2500mAh te se sa sustavom uklanjanja bakterija BMS-X, te može u jednom punjenju očistiti i do 450m2.

Na obje glavne četke se nalazi i LED svjetiljka koja se automatski uključi kada je otežana vidljivost unutar mračnog prostora.

Povežite se na aplikaciju putem Bluetootha kako biste pratili razne elemente ovog usisavača kao što su razina baterije, vrijeme čiščenja i još mnogo toga. Roidmi je u svoj novi model ugradio OLED zaslon koji u stvarnom vremenu nudi informacije o proizvodu - poput snage usisa, statusa filtra, preostale baterije i sl.

Roidmi je dio proizvodnje Xiaomi ekosustava.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Roidmi
Model
X30 VX
Boja
Siva
Baterija
2500mAh, autonomija do 80 minuta rada u normalnom načinu rada, 35 minuta u srednjem načinu rada i 10 minuta u turbo načinu rada.
Dimenzije i težina
1191×259×164mm - 2.7kg
Paket
1x usisavač, 1x postaja za automatsko pranje, 1x glava za usisavanje, 1x glava za pranje, 1x četka za madrace i sofe, 1x mlaznica za kutove, 1x mlaznica za tapecirani namještaj
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: