Najprodavanije

Sculpfun S10 uređaj za lasersko graviranje

549,00 EUR
s PDV-om
843518

Mlaznica velike brzine od 14,5 m/s, izlazna snaga 10 W, laserska zraka s fokusom od 0,08 mm, precizna linearna klizna tračnica X-osi, matična ploča s 32-bitnim čipovima, podržava softvere Lightburn i LaserGRBL, čelični podložak veličine A4, površina 410x400 mm, metalno tijelo

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Sculpfun S10 laserski uređaj za graviranje

Otprema kroz 2-3 radna dana

S10 je opremljen mlaznicom velike brzine s naprednim dizajnom fluidne mehanike za što bolje iskorištavanje tlaka zraka. Pri korištenju zračnog kompresora od 30 l/min, 0,03 Mpa, mlaznica S10 će raspršivati ​​brzi protok zraka do 14,5 m/s što znatno poboljšava prodiranje i učinkovitost rezanja. Izlazna snaga lasera S10 povećana je na 10 W, što je dvostruko više od S9. S10 emitira ultra-tanku lasersku zraku s fokusom od 0,08 mm, što znači da ima koncentriraniji protok energije te jače prodiranje i mogućnosti graviranja od svog prethodnika. Kombinirajući zračni pritisak i laser visoke gustoće od 10 W, S10 pokazuje performanse rezanja drva usporedive s industrijskim. Prvo, učinkovitost rezanja je znatno poboljšana zbog čega možete brže gravirati. Drugo, prodiranje rezom je jače i mogu se rezati mnoge vrste drva visoke gustoće. Treće, površina za rezanje je čišća dok snažno strujanje zraka otpuhuje ostatke, tako da nema mrlja na površini predmeta za rezanje.

S10 također ima visoko preciznu linearnu kliznu tračnicu X-osi, što omogućuje postizanje točnosti industrijske razine. Kada se uspoređuju sitni detalji graviranja, S10 nema valovite linije koje se pojavljuju na drugim uobičajenim strojevima za graviranje. Matična ploča S10 uređaja koristi 32-bitne čipove, s većom brzinom računanja i podržava softvere za lasersko rezanje kao što su Lightburn i LaserGRBL. Laser S10 dolazi opremljen s odvojivim štitnikom za oči, a ukoliko vam ne treba, lako ga možete rastaviti. Također ima siguran prekidač napajanja putem kojeg možete izravno i brzo isključiti struju u hitnim slučajevima. Potpuno metalno tijelo čini stroj vrlo čvrstim i izdržljivim, dok čelični podložak veličine A4 može zaštititi stol od oštećenja laserom i zaštititi vas opasnosti od požara. X-os i Y-os sadrže precizne linije mjerila, što je vrlo korisno za brzo mjerenje veličine predmeta za graviranje, dok velika površina od 410x400 mm zadovoljava različite potrebe graviranja.

Brand
SCULPFUN
Model
S10
Snaga
izlazna snaga 10 W, laserska zraka s fokusom od 0,08 mm
Funkcije
podržava softvere Lightburn i LaserGRBL
Paket
1x dijelovi uređaja, 1x alat, 3x kabel priključka, 1x upute za uporabu

Posebne reference