Najprodavanije

SCULPFUN S9 laserski uređaj za graviranje

299,00 EUR
s PDV-om
784404

laserska zraka od 5,5 W, laserski fokus od 0,06 mm, precizne linije mjerila na x i y osi, A4 čelična podloga, kompatibilno s raznim softverima kao što su LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

SCULPFUN S9 uređaj za lasersko graviranje

SCULPFUN S9 koristi najnoviju diodnu lasersku tehnologiju za oblikovanje laserske zrake od 5,5 W, koja ima iznimno precizni laserski fokus od 0,06 mm. Sa iznimnom preciznošću rezanja, S9 može rezati do 15 mm debelo drvo, 10 mm debeli akril te rezbariti keramiku i nehrđajući čelik. Laserski aparat za graviranje S9 ima fokusni i klizni dizajn te je samo potrebno pomaknuti laser i zategnuti vijak kako biste dovršili brzo fokusiranje S9 uređaja. X-os i Y-os sadrže precizne linije mjerila, što je praktično za brzo mjerenje veličine predmeta za graviranje.

U usporedbi s drugim strojevima za lasersko graviranje, S9 je opremljen je vrlo praktičnim prekidačem za napajanje. Tu je i čelična podloga veličine A4 koja može dobro zaštititi vaš stol od oštećenja laserom. Poklopac laserskog filtra filtrira 98% ultraljubičastog svjetla kako biste zaštitili vaš vid. Dizajn potpuno metalne strukture čini S9 laserski stroj iznimno čvrstim i poboljšava točnost graviranja, a montaža se može završiti za 10-20 minuta. S9 stroj za lasersko graviranje kompatibilan je s raznim softverima za graviranje, kao što su LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, podržava graviranje u PWM načinu rada, podržava Windows sustav, MAC sustav (LightBurn) i format datoteke za graviranje podržava JPG, PNG, DXF, SVG, AI, G-kod, NC, BMP itd.

Brand
SCULPFUN
Model
S9
Snaga
laserska zraka od 5,5 W, laserski fokus od 0,06 mm
Funkcije
kompatibilno s raznim softverima kao što su LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire
Paket
1x dijelovi uređaja, 1x alat, 3x kabel priključka, 1x upute za uporabu

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: