Segway Ninebot E25E električni romobil

Referenca: e25e

Cijena
3.490,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
3.664,50 Kn
s PDV-om

LED ambijentalna rasvjeta, brzina do 25km/h, 300W, baterija 5960mAh, autonomija do 25 km*, nagib do 15°, tempomat, amortizer, gume od 9"

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Segway Ninebot E25E električni romobil

Ninebot Segway KickScooter E25E pruža izvrsnu kombinaciju korisnosti, stila i udobnosti. Ne samo da ima veću brzinu i veći domet, već je opremljen i ambijentalnom LED rasvjetom ispod daske koja odgovara vašem raspoloženju i stilu. Sa svojim sustavom preklapanja jednim pritiskom, E25E lako možete pospremiti i prevoziti u automobilu, javnom prijevozu ili ga jednostavno nositi u ruci. Zahvaljujući dizajnu usmjerenom na udobnost, baterija je kao i u prethodnika ugrađena u cijev upravljača.


Kako bi se osigurala sigurnost vozača u mračnim uvjetima, E25E je opremljen prednjim, bočnim i stražnjim E-MARK reflektorima te prednjim, stražnjim i kočnim LED svjetlima s E-MARK certifikatom. E25E KickScooter s pogonom na prednje kotače ima litij-ionsku bateriju velike snage - čak 215 Wh (5960 mAh). Može se potpuno napuniti za samo 4 sata, odlikuju ga brzina do maksimalnih 25 km/h (15,5 mph) s dometom od 25 km* (15,5 milja). E25E može savladati do 15 stupnjeva nagiba s maksimalnim opterećenjem od 100 kg. Gume su ispunjene pjenom, otporne su na probijanje i pružaju laganiju vožnju. Veliki promjer kotača (9 inča), zajedno s opcijom tempomata i amortizerima sprijeda, jamčit će ugodno iskustvo vožnje. E25E omogućuje i 3 moda vožnje - Eco, Standard i Sport kako biste vožnju što bolje optimizirali svojim preferencama.

Štoviše, E25E je opremljen s tri neovisne kočnice, prednjom - elektroničkom regenerativnom, stražnjom - magnetskom i nožnom kočnicom kako bi uvijek osigurao siguran put kočenja.

Napomena :

  • Ne vozite po kiši.
  • Ne vozite po mokrim i blatnjavim površinama.
  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* ovaj podatak je obavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je tesko ponovno stvoriti ili susresti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tla, podlozi, nagibu tla, tlaku u gumama, odrzavanju romobila, itd.

Podaci

Brand
Ninebot Segway
Model
E25E
Snaga
300W
Napredne značajke
LED ambijentalna rasvjeta, brzina do 25km/h, autonomija do 25 km, nagib do 15°, tempomat, amortizer, gume od 9"
Baterija
5960mAh
Dimenzije i težina
116 x 42 x 117 cm, 14.4 kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Segway Ninebot E25E električni romobil

LED ambijentalna rasvjeta, brzina do 25km/h, 300W, baterija 5960mAh, autonomija do 25 km*, nagib do 15°, tempomat, amortizer, gume od 9"

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: