• Novo

Segway Ninebot ES1 električni romobil

Referenca: 000048

2.799,00 Kn s PDV-om
  • Besplatna dostava

Težina: 11.3 kg, brzina 20 km / h, autonomija 25 km, jednostavno slaganje, kontrola primjene

Količina
Na skladištu

Segway Ninebot ES1 električni romobil

Trošenje vremena, žurba nakon posla, putovanje kroz glavna gradska središta - sve je to sada još lakše uz električni skuter Segway KickScooter ES1! Zahvaljujući prednjem amortizeru i velikim gumama , putovanje će biti još stabilnije i udobnije uz minimalne vibracije, zahvaljujući izvrsnom sustavu kočenja, što vožnju čini još sigurnijom. S ledenim svjetlima i reflektorima također ćete vidjeti u lošijim uvjetima.

Nosivost je do čak 100 kilograma, a maksimalna brzina vožnje mu je 20 km//h. Sama baterija će s jednim punjenjem napraviti oko 25 kilometara. Bateriju  ćete do kraja napuniti za samo 3 i pol sata. Radi se o sklopivom modelu kojeg ćete ga lako smjestiti u bilo koji prtljažnik automobila, a isto tako je odličan i za svakodnevnu vožnju na posao i s posla jer ga vrlo lako možete sklopiti i u jednoj ruci unijeti na vaše radno mjesto, težak je 11,3 kilograma.

Ovaj romobil možete kontrolirati preko posebne aplikacije koju besplatno možete skinuti za vaš Android ili iOS mobilni uređaj. Možete zaključati romobil, mijenjati maksimalnu brzinu, nadograditi firmware i pratiti razne statističke podatke, kao i potrošnju baterije.

Ima dvostruku kočnicu (jedna električna, druga mehanička što dodatno povećava sigurnost vožnje. LED ekran na upravljaču vam pokazuje vašu brzinu, bežičnu Bluetooth povezivost kao i stanje baterije. Napravljen je od lagane i čvrste aluminijske legure, vrlo je praktičan, a zahvaljujući kvalitetnoj izradi i kotačima vožnja će biti ugodna. Isto tako, otporan je i na kišu u skladu s IP54 certifikatom, a pogoni ga elektromotor od 250 Watta (maksimalne snage do 500 Watta).

Podaci

Brand
Segway Ninebot
Model
Kickscooter ES1
Boja
Crna
Baterija
36V, 187Wh litij-ionska baterija, Kapacitet baterije: 5.2Ah
Paket
1 x električni romobil 1 x punjač 1 x Vodič za korisnike
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Segway Ninebot ES1 električni romobil

Težina: 11.3 kg, brzina 20 km / h, autonomija 25 km, jednostavno slaganje, kontrola primjene

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: