Segway Ninebot ES2 električni romobil

Referenca: 340489

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
3.290,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
3.454,50 Kn
s PDV-om

Snažan motor od 700W  / 5.2Ah Li-ion baterija

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Segway Ninebot Kickscooter ES2 električni romobil

Ninebot ES2 sklopivi električni skuter koristi pametni sustav upravljanja baterijom (Smart-BMS) s motorom snage do 700W. Postiže maksimalnu brzinu od 25 km / h uz maksimalni nagib od 10 stupnjeva.  Sadrži 5.2Ah Li-ion bateriju (uključena s proizvodom) kojom možete postići udaljenost do 25 km*.

Opremljen je čvrstim kotačima od pune gume pogodnim za vožnju u različitim područjima i terenima. Amortizeri apsorbiraju  vibracije i poboljšavaju  energetsku učinkovitost, smanjujući oštećenja romobila na neravnim cestama čineći vožnju stabilnijom i ugodnijom. Pogodno za djecu koja se igraju na širokoj cesti, neravnim terenima itd.

Izrađen  je od Aluminijskih  legura i gumenih materijalia za maksimalnu nosivost do 100kg. Lako se sklapa / rasklapa s 114 x 22 x 15 cm preklopnom veličinom radi uštede prostora i bolje portabilnosti.

Ninebot električni romobil je izrađen od aluminijskog materijala visoke čvrstoće s integriranim savitljivim okvirom, laganog i modernog izgleda s elegantnim dizajnom ugrađenog nosača za parking, dakle za naslon dok ga ne vozite. Prilagođeni LED digitalni prikaz donosi najbolje od dizajna i tehnologije.

Ninebot električni romobil podržava proširenje sučelja baterije, proširiva težina baterije je oko 1,5 kg, a izlazna snaga 720W uz jaku konjsku snagu. 

Dodavanje proširive baterije omogućuje vam veću snagu i brzinu na cesti.

Ninebot koristi prvoklasne baterije s velikom snagom za dugu i sigurnu vožnju. Puno trajanje baterije od 25 km maksimalne udaljenosti, uz dodatnu bateriju produžuju trajanje baterije do 45 km. Snaga motora dostiže 700W. Sustav pametnog upravljanja baterijom (Smart-BMS) pomno prati radno stanje svake ćelije i postavlja višestruke zaštite, kao što su zaštita od prepunjavanja i pražnjenja, zaštita od niske temperature itd., sve u cilju postizanja sigurnosti baterije i produženje njezinog vijeka trajanja.

Ninebot električni romobil može se sklopiti i rasklopiti s neto težinom od oko 12 kg, te se s lakoćom može preuzeti i nositi jednom rukom. Nakon sklapanja,  lako se može staviti u automobilski prtljažnik radi uštede prostora. Neka vam bude stalni suputnik u prtljažniku vašeg automobila. 

Ninebot električni skuter opremljen je LED svjetlima visokog intenziteta od 1,5 W, što vam omogućuje da noću vozite sigurnije. S cool LED modernim svjetlima zasigurno nećete proći nezapaženo. U isto vrijeme, možete osobno postaviti boju i efekt prikaza svjetla  putem aplikacije za mobilni telefon, kao što je efekt utrke konja, efekt disanja, efekt upozorenja, itd.

Ninebot električni skuter koristi prednji i stražnji dvostruki sustav opružnih amortizera , a ergonomski zakrivljeni dizajn papučice čini vožnju ugodnijom. Pneumatski napuhane gume s velikim promjerom eliminiraju probleme pri održavanju, dok dvostruko kočenje električnih i mehaničkih kočnica osigurava da je put kočenja unutar 4 metra pri brzini od 20 km / h, što svaku vožnju čini sigurnom i bezbrižnom.

Ninebot električni romobil ima dodijeljeni APP Ninebot (skenirajte QR kod na priručniku) koji je moćan i jednostavan za rukovanje. APP Smart Manager možete otvoriti u bilo koje vrijeme i bilo gdje da biste prilagodili svoj ekskluzivni romobil.

Značajke:

 • Kapaciteti Ulazni napon punjača: 110 - 240V.
 • Maksimalna autonomija s jednim punjenjem: 25km
 • Maksimalna brzina: 25 km / h
 • Maksimalno opterećenje: 100kg
 • Svjetlo: prednje svjetlo, bočno ogledalo, stražnje svjetlo
 • Maksimalna snaga motora: 700W

Napomena :

 • Ne vozite po kiši
 • Ne vozite po vodi višoj od 2cm
 • Provjerite romobil prije svake vožnje. Ako učite nedostatak djelova, upozorenja o niskoj razini baterije, prazne gume i slično
 • Tijekom čišćenja romobila budite sigurni da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac na mjestu jer curenje vode može prourokovati oštećenja.
 • Ne čistite romobil pod mlazom ili jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
 • Ne ostavljate bateriju na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
 • Provjeravajte kočnice te se u skladu sa korištenjem romobila brinite o servisiranju kočnica.

* ovaj podatak je obavljen na službenim stranicama proizvođača i postignut je u savršenim uvjetima koje je tesko ponovno stvoriti ili susresti u svakodnevnoj vožnji. Maksimalni domet romobila ovisi o načinu vožnje, težini vozača, temperaturi zraka i tla, podlozi, nagibu tla, tlaku u gumama, odrzavanju romobila, itd.

Podaci

Brand
Segway Ninebot
Model
Kickscooter ES2
Boja
Crna
Certifikat otpora vode i prašine
Vodoodpornost: IP54
Baterija
36V, 187Wh litij-ionska baterija, Kapacitet baterije: 5.2Ah
Paket
1 x električni romobil 1 x punjač 1 x Vodič za korisnike
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Segway Ninebot ES2 električni romobil

Snažan motor od 700W  / 5.2Ah Li-ion baterija

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: