• Snižena cijena

Segway Ninebot ES2 električni romobil

Referenca: 340489

2.990,00 Kn
2.690,00 Kn Ušteda 300,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Snažan motor od 700W  / 5.2Ah Li-ion baterija

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Segway Ninebot Kickscooter ES2 električni romobil

Ponuda za Black Friday traje do 2.12.2019. ili do isteka zaliha.

Ninebot ES2 sklopivi električni skuter koristi pametni sustav upravljanja baterijom (Smart-BMS) s motorom snage do 700W. Postiže maksimalnu brzinu od 25 km / h uz maksimalni nagib od 10 stupnjeva.  Sadrži 5.2Ah Li-ion bateriju (uključena s proizvodom) kojom možete postići udaljenost do 25 km.

Opremljen je čvrstim kotačima od pune gume pogodnim za vožnju u različitim područjima i terenima. Amortizeri apsorbiraju  vibracije i poboljšavaju  energetsku učinkovitost, smanjujući oštećenja romobila na neravnim cestama čineći vožnju stabilnijom i ugodnijom. Pogodno za djecu koja se igraju na širokoj cesti, neravnim terenima itd.

Izrađen  je od Aluminijskih  legura i gumenih materijalia za maksimalnu nosivost do 100kg. Lako se sklapa / rasklapa s 114 x 22 x 15 cm preklopnom veličinom radi uštede prostora i bolje portabilnosti.

Ninebot električni romobil je izrađen od aluminijskog materijala visoke čvrstoće s integriranim savitljivim okvirom, laganog i modernog izgleda s elegantnim dizajnom ugrađenog nosača za parking, dakle za naslon dok ga ne vozite. Prilagođeni LED digitalni prikaz donosi najbolje od dizajna i tehnologije.

Ninebot električni romobil podržava proširenje sučelja baterije, proširiva težina baterije je oko 1,5 kg, a izlazna snaga 720W uz jaku konjsku snagu. 

Dodavanje proširive baterije omogućuje vam veću snagu i brzinu na cesti.

Ninebot koristi prvoklasne baterije s velikom snagom za dugu i sigurnu vožnju. Puno trajanje baterije od 25 km maksimalne udaljenosti, uz dodatnu bateriju produžuju trajanje baterije do 45 km. Snaga motora dostiže 700W. Sustav pametnog upravljanja baterijom (Smart-BMS) pomno prati radno stanje svake ćelije i postavlja višestruke zaštite, kao što su zaštita od prepunjavanja i pražnjenja, zaštita od niske temperature itd., sve u cilju postizanja sigurnosti baterije i produženje njezinog vijeka trajanja.

Ninebot električni romobil može se sklopiti i rasklopiti s neto težinom od oko 12 kg, te se s lakoćom može preuzeti i nositi jednom rukom. Nakon sklapanja,  lako se može staviti u automobilski prtljažnik radi uštede prostora. Neka vam bude stalni suputnik u prtljažniku vašeg automobila. 

Ninebot električni skuter opremljen je LED svjetlima visokog intenziteta od 1,5 W, što vam omogućuje da noću vozite sigurnije. S cool LED modernim svjetlima zasigurno nećete proći nezapaženo. U isto vrijeme, možete osobno postaviti boju i efekt prikaza svjetla  putem aplikacije za mobilni telefon, kao što je efekt utrke konja, efekt disanja, efekt upozorenja, itd.

Ninebot električni skuter koristi prednji i stražnji dvostruki sustav opružnih amortizera , a ergonomski zakrivljeni dizajn papučice čini vožnju ugodnijom. Pneumatski napuhane gume s velikim promjerom eliminiraju probleme pri održavanju, dok dvostruko kočenje električnih i mehaničkih kočnica osigurava da je put kočenja unutar 4 metra pri brzini od 20 km / h, što svaku vožnju čini sigurnom i bezbrižnom.

Ninebot električni romobil ima dodijeljeni APP Ninebot (skenirajte QR kod na priručniku) koji je moćan i jednostavan za rukovanje. APP Smart Manager možete otvoriti u bilo koje vrijeme i bilo gdje da biste prilagodili svoj ekskluzivni romobil.

Značajke:

 • Kapaciteti Ulazni napon punjača: 110 - 240V.
 • Maksimalna autonomija s jednim punjenjem: 25km
 • Maksimalna brzina: 25 km / h
 • Maksimalno opterećenje: 100kg
 • Svjetlo: prednje svjetlo, bočno ogledalo, stražnje svjetlo
 • Maksimalna snaga motora: 700W

Napomena :

 • Ne vozite po kiši
 • Ne vozite po vodi višoj od 2cm
 • Provjerite romobil prije svake vožnje. Ako učite nedostatak djelova, upozorenja o niskoj razini baterije, prazne gume i slično
 • Tijekom čišćenja romobila budite sigurni da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac na mjestu jer curenje vode može prourokovati oštećenja.
 • Ne čistite romobil pod mlazom ili jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
 • Ne ostavljate bateriju na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
 • Provjeravajte kočnice te se u skladu sa korištenjem romobila brinite o servisiranju kočnica.

Podaci

Brand
Segway Ninebot
Model
Kickscooter ES2
Boja
Crna
Certifikat otpora vode i prašine
Vodoodpornost: IP54
Baterija
36V, 187Wh litij-ionska baterija, Kapacitet baterije: 5.2Ah
Paket
1 x električni romobil 1 x punjač 1 x Vodič za korisnike
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Segway Ninebot ES2 električni romobil

Snažan motor od 700W  / 5.2Ah Li-ion baterija

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop