Sušilo za kosu JIMMY F6 PRO - crveno

Referenca: 000271

Cijena
949,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
996,45 Kn
s PDV-om

1800W, ionska njega, nastavci za uređivanje i zaštitu, PID inteligentna tehnologija, magnetski nastavci, kabel duljine 3m

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

Fen za kosu JIMMY F6 PRO

PRO model sušila za kosu F6 zadržava vrhunske karakteristike od F6 modela, no namijenjen je profesionalcima kojima je u radu potreban dugi kabel. Zbog toga PRO model dolazi s kablom duljine 3m!

Izuzetno snažno sušilo za kosu JIMMY F6 PRO pogodno je i za najzahtjevnije tipove kose. Zahvaljujući svom učinkovitom izmjeničnom motoru, sušillo omogućuje tihi i brzi rad.

Uz pomoć aktivnih iona, sušilo za kosu JIMMY F6 pružiti će vam sjajnu i glatku frizuru. Negativno nabijeni ioni koji sprječavaju statički elektricitet njeguju kosu, a rezultat je lijepa, sjajna i glatka kosa.

Keramičkom tehnologijom, sušilo proizvodi infracrvenu toplinu koja suši kosu iznutra i štiti je od isušivanja, pri čemu se brzina i učinkovitost rada sušila ne mijenjaju.

Raspršivač za više volumena ima jedinstven asimetrični dizajn prilagođen obliku glave, što ga čini lakšim i intuitivnijim za upotrebu. Zrak se raspoređuje po kosi, što povećava volumen i smanjuje električnu energiju.

fen20_1.jpg

Podaci

Brand
Jimmy
Model
F6
Boja
Crna
Napredne značajke
1800W,ionizirajuća njega, 3 načina rada, kabel duljine 3m
Dimenzije i težina
Dimenzije sušila:164x78x210 mm, Težina: 500 g, Dužina kabela: 1.8 m
Paket
1x Sušilo za kosu, 3x Nastavci, 1x korisnički priručnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Sušilo za kosu JIMMY F6 PRO - crveno

1800W, ionska njega, nastavci za uređivanje i zaštitu, PID inteligentna tehnologija, magnetski nastavci, kabel duljine 3m

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: