Najprodavanije

  • Na sniženju!

Tesvor S4 robotski usisavač - crni

Ušteda 700,00 Kn
1.199,00 Kn 159,13 EUR
s PDV-om
001019

AI laserski senzor, usisni tlak 2,200Pa, LiDAR SLAM navigacija, snaga 25W, autonomija rada do 100m², buka 50dB, Tesvor pametna aplikacija

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1199 kn / 159,13 EUR

Količina

Robotski usisavač Tesvor S4

Otprema kroz 2-3 radna dana

Neka Tesvor S4 usisava umjesto vas!

Novi robotski usisavač Tesvor S4 modernog je dizajna - ima mat crno tijelo koje izgleda čvrsto i minimalistički. Opremljen s rotirajućim četkama, tijekom usisavanja učinkovito usmjeruje mrvice i prašinu do usisnog otvora, a njegov motor bez četkica osigurava usisavanje od 2200 Pa za temeljito i brzo čišćenje.

Tesvor S4 skenira prostoriju laserskim senzorom koji je podržan umjetnom inteligencijom. Stvara virtualnu kartu sobe i sprema je u svoj sustav, a zatim započinje potpuno čišćenje. Visoko optimizirana tehnologija umjetne inteligencije tako prepoznaje vaš prostor do svakog kuta! Tesvor S4 programiran je tako da može savladati prepreke do 16 mm.

Zbog Tesvor-ove baterije visokih performansi ne morate se brinuti da veliki prostori neće biti očišćeni jer S4 bez problema čisti do 100 m² površine. Ako to nije dovoljno, S4 se samostalno odveze do stanice za punjenje, nadopuni energiju i počne ponovno na istom mjestu gdje je prethodno stao.

Neki robotski usisavači na tržištu s žiroskopskom i laserskom navigacijom imaju problem s pronalaskom stanice za punjenje, ali nova dorađena i optimizirana tehnologija laserske navigacije robota Tesvo S4 uvijek prepoznaje stanicu za punjenje i pronalazi put do nje.

S novom Tesvor Smart aplikacijom sve je puno lakše jer štedite vrijeme u postavljanju rasporeda čišćenja, vaša veza je puno stabilnija te su mnoge postavke postale lakše za uporabu. Ona vam omogućuje spremanje virtualnih karata različitih soba te određivanje područja gdje se čišćenje ne smije provoditi. Osim toga, ciklusi čišćenja mogu se definirati za pojedinačne prostorije i čišćenje se može pratiti uživo. Aplikacija se također može koristiti za postavljanje fiksnih rasporeda čišćenja, a usisavačem možete i glasovno upravljati putem Google Assistant i Amazon Alexa.

Brand
Tesvor
Boja
Crna
Materijal kućišta
Plastika, metal, silikon
Wireless
Wi-Fi
Frekvencija raspona
Razina buke: ≤50Db
Napredne značajke
Glasovno upravljanje s Google Assistant, Amazon Alexa
Baterija
2500 mAh, automatsko punjenje
Dimenzije i težina
Dimenzije: 33x33x10,1 cm; Težina: 4,8 kg
Paket
1 X robot usisavač, 1 X spremnik za prašinu, 4 X bočna četka, 1 X punjač, ​​1 X adapter, 1 X daljinski upravljač
Jamstvo
2 godine (1 na bateriju)
Kapacitet
Spremnik za prašinu: 600 ml

Posebne reference