Ticwatch PRO pametni sat crni

Referenca: 349582

1.799,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

OS 1,4-inčni OLED / LED dvostruki zaslon, monitor otkucaja srca IP68, ugrađeni GPS - crni

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Ticwatch PRO SmartWatch

Premium smartwatch TicWatch Pro, trajanje baterije od 2 do 30 dana s jednim punjenjem.

TicWatch Pro ima i AMOLED zaslon visoke razlučivosti i FSTN LCD zaslon za uštedu energije kako bi vam omogućio kontrolu bez presedana tijekom produljenja trajanja baterije do 30 dana. TicWatch Pro ima Smart Mode i Essential Mode kako bi se prilagodio vašim potrebama i optimizirao korištenje baterije. Optimizirajte potrošnju baterije prebacivanjem između Smart Mode i Essential Mode

TicWatch Pro je opremljen senzorima tako da se vaši zdravstveni i fitness podaci točno mjere. Ugrađeni GPS: Pratite svoje trčanje i točno mapirajte rutu. Koraci i brojači kalorija: pogodite svoje ciljeve i ostanite fit. Monitor otkucaja srca:Pratite puls srca. Fitness aplikacije: Google Fit, Strava, Runkeeper itd. Glazba: uživajte u svojim popisima pjesama dok ste u akciji.

Pošaljite tekstualnu poruku (samo za Android telefon), uputite poziv (samo za Android telefon) ili provjerite upute. Samo recite Googleu da to učini izravno iz sata putem  vlastitog glasa.

Profesionalni dizajn i stroga tehnologija kontroliraju dublju hidroizolaciju i zaštitu od prašine Osim što se lako bave svakodnevnom hidroizolacijom, mogu se nositi i za vrijeme plivanja (nije pogodan za dodir s vrućom vodom te je prikladn za uobičajenu hladnu vodu).

Google plaća NFC plaćanjem, Uz Google Pay u TicWatch Pro, samo pokažite, platite i idite.

Dugi vijek trajanja baterije, 2-30 dana na jednom punjenju postiže se tehnologijom Layered Display i dva načina rada. Smart Mode će vam omogućiti 2 dana trajanja baterije, a Essential Mode će trajati 30 dana trajanja baterije. Ako je uključeno automatsko prebacivanje u osnovni način rada, tada je moguće 5 dana trajanja baterije. Kada je na otvorenom uz GPS praćenje koje traje cijelo vrijeme, možete dobiti 10 sati trajanja baterije prije ponovnog punjenja.

Aplikacije za Google Play

Glazba za Google Play? Da. Google Fit? Da. Spotify? Yup. Pronađite svoje omiljene aplikacije na usluzi Google Play i preuzmite ih izravno sa sata. Sve što vam treba na zapešću. Napomena: Spotify i facebook messenger nisu primjenjivi za iPhone korisnike.

Podaci

Brand
Ticwatch
Model
Pro
Kompatibilnost s OS
nosite operacijski sustav Google (Android Wear)
CPU
Qualcomm Snapdragon W2100, Quad Core
RAM
512MB
ROM
4GB
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Ticwatch PRO pametni sat crni

OS 1,4-inčni OLED / LED dvostruki zaslon, monitor otkucaja srca IP68, ugrađeni GPS - crni

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop