Najprodavanije

Tronsmart Bang Bluetooth zvučnik - crni

119,00 EUR
s PDV-om
723928

Tronsmart Bang bežični zvučnik, 60W, SoundPulse, TuneConn, Bluetooth 5.0 do 18m, baterija 10800mAh, aplikacija

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Tronsmart Bang Bluetooth zvučnik - crni

Snažni Bluetooth zvučnik od 60W sastavljen je od dvostrukih visokotonaca, dvostrukih woofera i dvostrukih pasivnih radijatora. Tronsmart Bang omogućuje odličan zvuk visoke razlučivosti s uzbudljivim visokim tonovima, nježnim vokalima i jakim basom. Patentirana tehnologija SoundPulse nudi pojačane impresivne basove za stvaranje odlične atmosfere gdje god se nalazite.

TuneConn™ vodeći je način bežičnog prijenosa koji integrira dual DSP audio obradu i omogućuje vam sinkronizaciju zvuka do 100 zvučnika kako biste mogli stvoriti uzbudljivu zvučnu pozornicu s bogatim audio streamingom i manjim izobličenjem.

LED svjetla pokretana ritmom osigurati će jedinstvene efekte i fantastičnu atmosferu! Preuzmite aplikaciju Tronsmart kako biste prilagodili EQ i svjetlosne efekte Tronsmart Bang zvučnika!

Što god da radite i kamo god idete, Tronsmart Bang biti će spreman za akciju! Certifikat vodootpornosti IPX6 omogućuje zaštitu od prolijevanja, kiše i prskanja, stoga ćete uvijek uvijek biti spremni za aktivnosti na otvorenom.

Impresivna punjiva baterija male potrošnje pruža autonomiju do 15 sati korištenja!

Brand
Tronsmart
Boja
Crna
Jamstvo
1 godina

Posebne reference