Tronsmart Element T6 Max Bluetooth zvučnik crne boje

Referenca: 365144

Cijena
599,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Bežični prijenosni zvučnik, 60 W, SoundPulse ™ tehnologija, bežični stereo, Bluetooth 5.0, reprodukcija glazbe 20 sati, osobni asistent, IPX5.

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Tronsmart Element T6 Max Bluetooth zvučnik crne boje

Zahvaljujući izvanrednom rasporedu četiri visokotonca i jednog subwoofera, T6 Max nudi uravnoteženi surround zvuk kako bi svi mogli podjednako sjajan zvuk iz bilo kojeg kuta u sobi. Također, ovaj  zvučnik možete koristiti samostalno ili u paru.

Ima dva porta – prvi je USB Type-C za punjenje baterije, dok je drugi 3,5 milimetarski audio kabel za žično spajanje.

Bluetooth 5.0  omogućuje brže bežično povezivanje bez gubitka kvalitete uz još manju potrošnju baterije. Isto tako, možete iskoristiti i "Near Field Communication" povezivanje za slušanje glazbe.

Ugrađena je baterija od čak 12000mAh i trajat će do 20 sati (uz 50% pojačanja). Puni se putem USB-a, a punjenje će trajati oko 6 sati.

Zgodan, okrugao i samim time praktičan, uklopit će se u svaki interijer, a može se koristiti i na otvorenom s obzirom da je otporan na prskanje vodom, kišu...

Tronsmart T6 Max je izrađen od kombinacije metala, plastike, tkanine i gume, na gornjoj strani zvučnika nalazi se crna, osjetljiva na dodir upravljačka ploča, dok su kontrole osvijetljene i isključit će se nakon 30 sekundi nekorištenja. Na upravljačkoj ploči nalaze se tipke za pojačavanje glasnoće, tipke za isključivanje zvuka, tipka Play / Pause, NFC oznaka, indikator i gumb za povezivanje Bluetooth (pametni telefon, TWS na drugi zvučnik) i tipka za primanje telefonskih poziva ili aktiviranje glasovnog asistenta (Siri, Google, Cortana), dok je odmah pokraj mikrofon.

Unutar gornje polovice nalaze se 4 visokotonca s četiri strane, dok donja polovica ima moćan bas zvučnik (Deep Bass). Također, postoji 8 pasivnih radijatora koji pomažu u stvaranju jasnog i jakog zvuka. Zvučnik ima maksimalnu snagu od 60 W.

Postoje tri unaprijed definirana načina - Balanced, 3D i Deep Bass. Kad ga uključite, balans je uvijek aktivan, a držanjem tipke Play 2 sekunde promijenit će zadani zvuk.

  •  Izlazna snaga: 60 W
  •  Frekvencija: 40 Hz – 20000 Hz
  •  Napajanje: DC 5V/3A, preko USB Type-C ulaza

Podaci

Brand
Tronsmart
Model
Element T6 Max
Boja
Crna
Materijal kućišta
plastika, aluminij
Wireless
Bluetooth: 5.0, do udaljenosti od 10 metara
Funkcije
podrška za NFC, hands-free telefonski pozivi, Aux-In
Certifikat otpora vode i prašine
Vodootpornost: prskanje vodom, kiša, znoj (po IPX5 standardu)
Baterija
12000 mAh – Trajanje baterije: do 20 sati glazbe (50% snage), do 18 dana na čekanju – Punjenje: od oko 6 sati
Dimenzije i težina
Dimenzije: promjer 140 milimetra, visina 193 milimetra, Težina: 1,98 kilograma
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

25-04-2021

Tronsmart Element T6 Max

Izvrstan prijenosni zvučnik lijepog dizajna i još bolje akustike. Jednim punjenjem baterije doseže autonomiju do 20 sati reproduciranja glazbe. Kod reprodukcije glazbe prisutni su svi zvučnici tako da nisu izostali ni visoki ni niski tonovi. Pohvale za proizvod i brzu dostavu!!

Napišite vaš komentar

Tronsmart Element T6 Max Bluetooth zvučnik crne boje

Bežični prijenosni zvučnik, 60 W, SoundPulse ™ tehnologija, bežični stereo, Bluetooth 5.0, reprodukcija glazbe 20 sati, osobni asistent, IPX5.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: