Najprodavanije

Tronsmart Element T6 Max Bluetooth zvučnik crne boje

99,99 EUR 753,37 Kn
s PDV-om
365144

Bežični prijenosni zvučnik, 60 W, SoundPulse ™ tehnologija, bežični stereo, Bluetooth 5.0, reprodukcija glazbe 20 sati, osobni asistent, IPX5.

Količina

Tronsmart Element T6 Max Bluetooth zvučnik crne boje

Zahvaljujući izvanrednom rasporedu četiri visokotonca i jednog subwoofera, T6 Max nudi uravnoteženi surround zvuk kako bi svi mogli podjednako sjajan zvuk iz bilo kojeg kuta u sobi. Također, ovaj  zvučnik možete koristiti samostalno ili u paru.

Ima dva porta – prvi je USB Type-C za punjenje baterije, dok je drugi 3,5 milimetarski audio kabel za žično spajanje.

Bluetooth 5.0  omogućuje brže bežično povezivanje bez gubitka kvalitete uz još manju potrošnju baterije. Isto tako, možete iskoristiti i "Near Field Communication" povezivanje za slušanje glazbe.

Ugrađena je baterija od čak 12000mAh i trajat će do 20 sati (uz 50% pojačanja). Puni se putem USB-a, a punjenje će trajati oko 6 sati.

Zgodan, okrugao i samim time praktičan, uklopit će se u svaki interijer, a može se koristiti i na otvorenom s obzirom da je otporan na prskanje vodom, kišu...

Tronsmart T6 Max je izrađen od kombinacije metala, plastike, tkanine i gume, na gornjoj strani zvučnika nalazi se crna, osjetljiva na dodir upravljačka ploča, dok su kontrole osvijetljene i isključit će se nakon 30 sekundi nekorištenja. Na upravljačkoj ploči nalaze se tipke za pojačavanje glasnoće, tipke za isključivanje zvuka, tipka Play / Pause, NFC oznaka, indikator i gumb za povezivanje Bluetooth (pametni telefon, TWS na drugi zvučnik) i tipka za primanje telefonskih poziva ili aktiviranje glasovnog asistenta (Siri, Google, Cortana), dok je odmah pokraj mikrofon.

Unutar gornje polovice nalaze se 4 visokotonca s četiri strane, dok donja polovica ima moćan bas zvučnik (Deep Bass). Također, postoji 8 pasivnih radijatora koji pomažu u stvaranju jasnog i jakog zvuka. Zvučnik ima maksimalnu snagu od 60 W.

Postoje tri unaprijed definirana načina - Balanced, 3D i Deep Bass. Kad ga uključite, balans je uvijek aktivan, a držanjem tipke Play 2 sekunde promijenit će zadani zvuk.

  •  Izlazna snaga: 60 W
  •  Frekvencija: 40 Hz – 20000 Hz
  •  Napajanje: DC 5V/3A, preko USB Type-C ulaza

Brand
Tronsmart
Model
Element T6 Max
Boja
Crna
Materijal kućišta
plastika, aluminij
Wireless
Bluetooth: 5.0, do udaljenosti od 10 metara
Funkcije
podrška za NFC, hands-free telefonski pozivi, Aux-In
Certifikat otpora vode i prašine
Vodootpornost: prskanje vodom, kiša, znoj (po IPX5 standardu)
Baterija
12000 mAh – Trajanje baterije: do 20 sati glazbe (50% snage), do 18 dana na čekanju – Punjenje: od oko 6 sati
Dimenzije i težina
Dimenzije: promjer 140 milimetra, visina 193 milimetra, Težina: 1,98 kilograma
Jamstvo
1 godina

Posebne reference