Tronsmart Groove Bluetooth zvučnik

Referenca: 322483

199,00 Kn
s PDV-om

IPX7 Vodootporan,  True Wireless Stereo,  Bluetooth povezivanje, iznadprosječni bas

Količina
Na skladištu

Tronsmart Groove Bluetooth zvučnik

Tronsmart Groove nudi vrlo kompaktan oblik faktora i ima "zvučnik pasivni radijator" koji će u teoriji pružiti više basa i poboljšati niske frekvencije čak i u tako malom faktoru oblika.

U pogledu dizajna i konstrukcije, Tronsmart Element Groove upakiran je u vrlo mali oblik faktora u obliku osmerokuta smještenim u vrlo čvrstom kućištu.

Ispred imamo glavnu zvučničku jedinicu zaštićenu mrežastom rešetkom zvučnika s tvrdom plastičnom zaštitom oko nje. Bočne strane zvučnika zaštićene su gumom kako bi apsorbirale bilo kakav oblik udara koji je čini još izdržljivijom. Straga imamo takozvani „pasivni radijator“ za pružanje boljih frekvencija niže klase.

Tu su i stražnji dio, USB priključak za punjenje C, utor za microSD karticu i 3,5 mm priključak za Aux ulaz, a svi su zaštićeni gumenim poklopcem za hidroizolaciju.

Na vrhu imamo uobičajene upravljačke tipke poput gumba za uključivanje / isključivanje koji se ujedno predstavlja i kao gumb za resetiranje, gumb za reprodukciju / pauzu koji se ujedno i kao gumb načina rada prebacuje iz načina rada Bluetooth i TF kartice, možete koristiti i iste gumb za reprodukciju / pauzu za odgovaranje, odbijanje i ponovno biranje poziva jer ovaj zvučnik ima i jedinicu mikrofona koju možete pronaći ispred. I na kraju, imamo tipke za povećavanje i smanjivanje glasnoće koje također možete koristiti za pomicanje i preskakanje pjesama pritiskom i zadržavanjem nekoliko sekundi.

Na njegovom uglu imamo odvojivu kuku tako da ovo možete objesiti bilo gdje želite. 

Ulazni napon je 5 V, što znači da ga možete napuniti standardnim zidnim adapterom 5V / 1A. Ovaj zvučnik podržava TWS ili True Wireless Stereo način rada.

Uključen je i kabel od 3,5 mm do 3,5 mm, tako da možete izravno pričvrstiti svoj pametni telefon na Tronsmart Element Groove kroz AUX ulaz straga i uživati u glazbi i videozapisima bez odlaganja. Vrijeme punjenja je oko 2,5 sata za 24 sata neprekidne reprodukcije glazbe.

Tronsmart Groove ocijenjen je IPX7 vodootpornim, što znači da može izdržati prskanje vode ili čak u vodi do 1m. To ga čini dobrim za aktivnosti na otvorenom, čak i u kišnim uvjetima, tako da možete slušati svoje melodije bez brige o tome.

Podaci

Brand
Tronsmart
Model
Groove
Boja
Crna
Snaga
Izlaz: 10W
Povezivanje
Bluetooth: 4.2 EDR
Certifikat otpora vode i prašine
IPX7
Baterija
Kapacitet baterije: 3,7 V / 2500mAh Vrijeme punjenja: Otprilike 2,5 sata
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 463 ± 5g Dimenzije proizvoda: 103 x 57 x 103 mm
Paket
1 x Element Groove Bluetooth zvučnik 1 x Kabel za punjenje 1 x 3,5 mm AUX kabel 1 x 60 cm Kaseta

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Tronsmart Groove Bluetooth zvučnik

IPX7 Vodootporan,  True Wireless Stereo,  Bluetooth povezivanje, iznadprosječni bas

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop