Najprodavanije

ULTENIC K10 - 5l pametna friteza na vrući zrak

129,00 EUR 971,95 Kn
s PDV-om
001122

Zapremina 5l, lako korištenje, zaslon osjetljiv na dodir, Dual-Air tehnologija, 11 predefiniranih postavki, funkcija predgrijvanja,povezivanje s aplikacijom Ultenic, dodatna zaštita za otvaranje košare.

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Slični Proizvodi

Ultenic K10 - pametna friteza na vrući zrak 5l

Otprema kroz 2-3 radna dana

Spravite zdraviju, manje masnu hranu uz Dual-Air tehnologiju pomoću koje će se hrana skuhati do 4 puta brže nego u običnoj pećnici, a ujedno ćete smanjiti do 90% udjela masnoće u hrani naspram obične friteze!

Korištenje je jednostavno - upravljanje se odvija preko zaslona osjetljivog na dodir koji se nalazi na vrhu uređaja, a svaki način rada možete odabrati jednostavnim klikoma na ikonicu. Što se tiče načina rada, ova pametna friteza može se pohvaliti s čak 11 predefiniranih postavki, od kojih je svaka ilustrirana vlastitom ikonicom.

Naravno, Ultenic K10 će vam omogućiti čitav niz funkcija i podešavanja čijim odabirom ćete optimizirati način i vrijeme kuhanja - primjerice odabir temperature i vremena pečenja. Također, tajmer se može podesiti između 1-60 minuta u intervalima od jedne minute. Neke unaprijed postavljene postavke također uključuju podsjetnik da na pola pečenja ili programirajte protresite ili okrenite hranu. Opcionalno imate i funkciju predgrijavanja, nakon čega će vas K10, kad se zagrije, zvučnim signalom obavijestiti da možete dodavati hranu.

S pametnom fritezom moguće je pripremiti čitav niz ukusnih jela - od kojih ćete više od 100 različitih i ukusnih recepta pronaći na aplikaciji. Detaljno je istražite i pronađite inspiraciju za spremanje ukusnih jela, sve od jednostavnih do profesionalnih.

Friteza ima veliku praktičnu četvrtastu košaru od 5l, a zbog praktičnog oblika K10 savršeno pristaje na svaki kuhinjski pult. Košara je presvučena neljepljivim premazom i može se prati u perilici posuđa.

Ultenic K10 ima dodatnu dječju zaštitu, jer je za vađenje košare iz friteze potrebno pritisnuti i gumb na ručki, što mališanima otežava otvaranje

Kako biste lakše kontrolirali tijek kuhanja, uređaj podržava upravljanje glasovnim asistentima Amazon Alexa i Google Assistant.

Brand
Ultenic
Model
K10
Boja
Crna
Snaga
1500W
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 4 kg, Dimenzije: 10,7 x 10,7 x 12,1 cm
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: