Urevo WalkingPad U1 - traka za hodanje

Referenca: 371732

Cijena
2.190,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Traka za hodanje, ultra tanki dizajn, sedam zaštita, tri brzine

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Urevo WalkingPad U1 - traka za hodanje

Jednostavna i atraktivna traka za hodanje Xiaomi ekosustava - Urevo U1 pomoći će vam u vježbanju te održavanju kondicije unutar vašeg doma.

Za razliku od uobičajenih traka za hodanje koje su ogromne i zauzimaju puno prostora Urevo U1 izuzetno je tankog dizajna što olakšava spremanje i oslobađanje prostora koje je inače namjenjeno za vježbu. Može se spremiti ispod kreveta, kauča ili u neki drugi prostor. Debljine je samo 6,5 cm, a teška je oko 25 kg.

Kreativna upotreba integriranog dizajna okvira, dijelova i komponenata efektivno smanjuje zvučnost koja nastaje tijekom kretanja i značajno smanjuje buku i vibracije. Buka koju stvara je manje od 62 decibela te prilkom vježbanja nećete ometati ukućane ili susjede, u koje god doba dana odlučite vježbati.

Atraktivni skriveni LED zaslon u potpunosti je vidljiv prilikom vježbanja, neovisno vježbate li po danu ili po noći. Zaslon prikazuje vitalna očitanja poput brzine, potrošenih kalorija, pređene udaljenosti i vremena korištenja trake za hodanje.

Mogu se namjestiti tri načina brzine: hodanje, brzo hodanje i trčanje. Maksimalna brzina koju može postići je 6 km/h. Brzine se mogu kontrolirati pomoću bežičnog daljinskog upravljača.

Radi što sigurnijeg i opuštenijeg vježbanja Urevo U1 ima sedam zaštita - prijanjajuću protukliznu površinu, automatsko ispravljanje devijacije trake, automatski prestanak rada dok nije pod opterećenjem, ograničenje brzine, signalizacija upozorenja te zaštita za djecu (zaključavanje trake na max 3km/h).

Napomena:

Kad prvi put U1 traku za hodanje, zadani je način rada za početnike, a maksimalna brzina je 3 km/h. Kada sveukupna kilometraža prijeđe 3 km, lampica zaključavanja (zaštite za djecu) će se ugasiti uz zvučni signal čime će se isključiti modus za početnike i automatski ući u normalan način rada s konstantnom brzinom.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Urevo U1 pruža nosivost do 90 kg. 

Podaci

Brand
Urevo
Model
U1
Boja
Crna
Funkcije
traka za hodanje i trčanje; do max 6 km/h, 90kg
Dimenzije i težina
Dimenzije: 1485 x 552 x 107mm, Težina: 25 kg
Paket
1 x Urevo U1 Walking Machine, 1 x kabel za napajanje, 1 x daljinski upravljač, 1 x francuski ključ, 1 x korisnički priričnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

09-02-2021

Cista 5

Danas mi je stigla moja Urevo traka i oduševljena sam. Mala je,tiha,lako se njoj upravlja,estetski je divna. Sto se tiče samog hodanja/trčanja,na max brzini od 6km/h moguće je vrlo brzo trčanje i lagani jogging. Mislim da je ova traka odlična investicija i sretna sam što sam ju odabrala. Dostava je bila u roku manjem od tjedan dana,tako da sve pohvale.

Napišite vaš komentar

Urevo WalkingPad U1 - traka za hodanje

Traka za hodanje, ultra tanki dizajn, sedam zaštita, tri brzine

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop