Urevo Walking Pad U1 - traka za hodanje

Referenca: 371732

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
2.190,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
2.299,50 Kn
s PDV-om

Traka za hodanje, ultra tanki dizajn, sedam zaštita, tri brzine

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

KingSmith WalkingPad R1 Pro traka za...

3.990,00 Kn Cijena

Preklapanje od 180 stupnjeva, mogućnost uspravnog skladištenja, 15 cm debljine, LED display, 3 načina rada, daljinski upravljač, inteligentna prilagodba brzine, rukohvat

Otprema kroz 2-3 radna dana

Urevo WalkingPad U1 - traka za hodanje

Jednostavna i atraktivna traka za hodanje Xiaomi ekosustava - Urevo U1 pomoći će vam u vježbanju te održavanju kondicije unutar vašeg doma.

Za razliku od uobičajenih traka za hodanje koje su ogromne i zauzimaju puno prostora Urevo U1 izuzetno je tankog dizajna što olakšava spremanje i oslobađanje prostora koje je inače namjenjeno za vježbu. Može se spremiti ispod kreveta, kauča ili u neki drugi prostor. Debljine je samo 6,5 cm, a teška je oko 25 kg.

Kreativna upotreba integriranog dizajna okvira, dijelova i komponenata efektivno smanjuje zvučnost koja nastaje tijekom kretanja i značajno smanjuje buku i vibracije. Buka koju stvara je manje od 62 decibela te prilkom vježbanja nećete ometati ukućane ili susjede, u koje god doba dana odlučite vježbati.

Atraktivni skriveni LED zaslon u potpunosti je vidljiv prilikom vježbanja, neovisno vježbate li po danu ili po noći. Zaslon prikazuje vitalna očitanja poput brzine, potrošenih kalorija, pređene udaljenosti i vremena korištenja trake za hodanje.

Mogu se namjestiti tri načina brzine: hodanje, brzo hodanje i trčanje. Maksimalna brzina koju može postići je 6 km/h. Brzine se mogu kontrolirati pomoću bežičnog daljinskog upravljača.

Radi što sigurnijeg i opuštenijeg vježbanja Urevo U1 ima sedam zaštita - prijanjajuću protukliznu površinu, automatsko ispravljanje devijacije trake, automatski prestanak rada dok nije pod opterećenjem, ograničenje brzine, signalizacija upozorenja te zaštita za djecu (zaključavanje trake na max 3km/h).

Napomena:

Kad prvi put U1 traku za hodanje, zadani je način rada za početnike, a maksimalna brzina je 3 km/h. Kada sveukupna kilometraža prijeđe 3 km, lampica zaključavanja (zaštite za djecu) će se ugasiti uz zvučni signal čime će se isključiti modus za početnike i automatski ući u normalan način rada s konstantnom brzinom.

Urevo U1 pruža nosivost do 90 kg. 

Podaci

Brand
Urevo
Model
U1
Boja
Crna
Funkcije
traka za hodanje i trčanje; do max 6 km/h, 90kg
Dimenzije i težina
Dimenzije: 1485 x 552 x 107mm, Težina: 25 kg
Paket
1 x Urevo U1 Walking Machine, 1 x kabel za napajanje, 1 x daljinski upravljač, 1 x francuski ključ, 1 x korisnički priričnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

09-02-2021

Cista 5

Danas mi je stigla moja Urevo traka i oduševljena sam. Mala je,tiha,lako se njoj upravlja,estetski je divna. Sto se tiče samog hodanja/trčanja,na max brzini od 6km/h moguće je vrlo brzo trčanje i lagani jogging. Mislim da je ova traka odlična investicija i sretna sam što sam ju odabrala. Dostava je bila u roku manjem od tjedan dana,tako da sve pohvale.

Napišite vaš komentar

Urevo Walking Pad U1 - traka za hodanje

Traka za hodanje, ultra tanki dizajn, sedam zaštita, tri brzine

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop