Najprodavanije

VIOMI A9 bežični usisivač

172,41 EUR 1.299,02 Kn
s PDV-om
000357

4 u 1 bežični usisavač, motor snage 400W, usisne snage 120 AW (23Kpa), 5 stupnjeva filtracije, posuda za prašinu od 0.4l, autonomija do 55min rada*

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

VIOMI A9 bežični usisivač

VIOMI je svoje bogato iskustvo proizvodnje robotskih usisavača primijenio i na sasvim novi model bežičnog usisavača - A9. Ovaj usisavač namijenjen je kako biste što jednostavnije očistili vaš dom, ured, apartmane itd. Ima vrlo elegantan ergonomski dizajn koji sadrži LED svjetlo dodano na prednju stranu glave četke kako bi dodatno osvjetlio područja čišćenja i omogućio vam da vidite prašinu na slabo osvijetljenom dnu stolova, kauča i kreveta.

Bežični usisavač Viomi A9 dolazi s jakim motorom od 400W, velikom snagom usisavanja od 23000 Pa (120 AW) i inovativnom tehnologijom filtriranja. Ne samo da može usisati prašinu (ukloniti će do 99% čestica prašine) i kosu, već će učinkovito usisati prljavštinu velikih čestica. A9 usisavač ima profesionalnu tehnologiju odvajanja ciklona koja pomaže u učinkovitom odvajanju prašine i plinova, a odlikuje ga i sustav protiv zapetljanja četke te petostupanjska filtracija kako bi zrak u prostoriji bio ugodan i neposredno poslije čišćenja.

Mekana valjkasta četka ovog usisavača ima vlastiti neovisni motor kako bi omogućila još veću efikasnost čišćenja. S dodatnim nastavcima, ovaj usisavač ujedno je i alat za čišćenje 4 u 1 kako biste očistili tapecirani namještaj, zidove, površine i sl.

Inovativna uklonjiva baterija od 2500 mAh pružiti će do čak 55 minuta autonomije* (ovisno o načinu rada). Viomi A9 usisavaču je potrebno 3,5 sata da se potpuno napuni a ako vam navedeno vrijeme autonomije ipak nije dovoljno za vaše potrebe čišćenja, ili vam je predugo čekati period punjenja, bateriju možete izvaditi i zamijeniti drugom (koju je moguće kupiti zasebno) te koristiti jednu dok se druga puni.

Viomi A9 bežični usisavač jednostavan je za korištenje, lako ga je rasklopiti te očistiti i oprati.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
VIOMI
Model
V-HWVC12A
Boja
Siva
Napredne značajke
motor snage 400W, usisne snage 120 AW (23Kpa), 5 stupnjeva filtracije, posuda za prašinu od 0.4l, autonomija do 55min rada
Baterija
2500mAh, do 55min autonomije, vrijeme punjenja 3.5h
Dimenzije i težina
330 x 114 x 209mm, 1.54kg
Jamstvo
1 godina

Posebne reference