VIOMI S9 robotski usisivač - bijeli

Referenca: 372628

Cijena
3.999,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Automatsko pražnjenje, Usisni tlak 2.700Pa, Elektronička pumpa za vodu, LDS 2.0 navigacija, 24 senzora, SLAM algoritam, Prevladavanje prepreka do 2 cm, Autonomija 3.6h / 320m2

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

VIOMI S9 robotski usisivač - bijeli

Viomi još jednom pomiče granice svoje inovacije i predstavlja se s najnovijom tehnologijom, visokom razinom kvalitete i iznimnom učinkovitošću te novi S9 model svrstava u sam vrh najboljih robotskih usisavača na tržištu. Da najnoviji Viomi S9 zaista zaslužuje samo superlative, svjedoče njegove vrhunske značajke.

Automatsko pražnjenje

Novi S9 zadržava klasični atraktivni dizajn Viomijevih robotskih usisavača, dok nudi poprilična poboljšanja u odnosu na svoje prethodne modele. Stoga, uzimajući u obzir najnovije modne trendove na tržištu robotskih usisavača, Viomi S9 također dolazi u popularnoj kombinaciji s uključenom stanicom za automatsko pražnjenje. Najnoviji sustav omogućuje usisavaču da isprazni spremnik za prašinu bez vašeg intervencije, štedeći tako vaše vrijeme i osiguravajući da se čestice prašine ne vrate u sobu tijekom pražnjenja.

Kad usisavač otkrije da mu je spremnik od 250 ml pun, automatski se pozicionira na postaju koja zahvaljujući inovativnom usisnom mehanizmu od 950 W s kratkim crijevom od 381 mm brzo i lako upija svu prljavštinu iz usisavača u svoj spremnik vreće za prašinu veličine 3 litre. Koristi troslojni HEPA sustav filtera za prenošenje prljavštine iz usisavača u vreću za prašinu. Postaja je opremljena LED indikatorom koji pokazuje preostali vijek trajanja baterije i prikaz stanja pražnjenja vašeg robotskog usisavača,  ali će vas i upozoriti u slučaju da je vreća puna i treba je zamijeniti. Vreća se jednom mjesečno (po potrebi moguće i ranije) jednostavno uklanja i zamjenjuje novom, slično klasičnim usisavačima, no nećete doći u kontakt s prašinom jer je vreća zatvorena.

Visoko učinkoviti sustav usisavanja

Usisna snaga robotskog usisavača Viomi S9 poboljšana je za čak 30% u odnosu na prethodne modele i sada iznosi 2700 Pa, što mu omogućuje da se bez poteškoća nosi i s najmanjim česticama prašine te kosom i dlakama kućnih ljubimaca. Usisavač je opremljen naprednim i tihim motorom bez četkica, koji se može pohvaliti velikom trajnošću. U donjem dijelu nalazi se glavna četka s automatskim podešavanjem visine, koja se okreće točno iznad površine i na taj način lako hvata svu nečistoću, dok automatski otkriva vrstu podne površine (pločice, tvrdi podovi, tepisi) i u skladu s tim podešava snagu usisavanja.

Poput svojih prethodnika, Viomi S9 opremljen je spremnikom za vodu od 250 ml i može inteligentno prilagoditi količinu vode koja se doprema u krpu kako bi spriječio nepotrebno istjecanje vode i oštećenje površine podova. Međutim, u kombinaciji s takozvanim uzorkom čišćenja S i Y oponašat će ručno pranje - kao nijedan drugi model na tržištu. Također, novi Viomi nudi trostupanjsku elektroničku kontrolu pumpe za vodu i na taj se način savršeno prilagođava vašim potrebama.

Poboljšano mapiranje prostora

Zahvaljujući najnovijem i najnaprednijem LDS 2.0 senzoru može pamtiti i pohraniti do 5 različitih mapa / katova, pa je idealan i za veće obiteljske kuće. S9 omogućuje iznimnu točnost (odstupanje manje od 2%) i u jednoj sekundi može skenirati 6 puta 360° do udaljenosti od 8 metara. Opremljen je s dodatnih 24 senzora i inteligentnim navigacijskim SLAM algoritmom za učinkovitije otkrivanje, planiranje i kretanje po sobi.

Kako bi korisničko iskustvo bilo uistinu bezbrižno, senzor na laserskoj kupoli osigurava aktivaciju dodirom / pritiskom, osiguravajući tako da vaš novi S9 nikada ne zapne ispod stola, ormarića i sl. Rukovanje usisavačem olakšava i unaprijeđena aplikacija Xiaomi Home pomoću koje možete odabrati sobu koju treba očistiti, možete očistiti i samo određeni dio sobe ili obrnuto, ako određeni dio ne želite očistiti samo ga označite na karti, a usisavač će ga preskočiti. Aplikacija omogućuje i mnogo više funkcija - pokazati će vam koliko je vreća za smeće puna, treba li vreću zamijeniti, njome jednostavno možete postaviti dnevni raspored čišćenja, odabrati bilo koju snagu usisavanja i količinu vode primjerenu za svaku sobu. Automatski će prepoznati sobe, vaše glasovne naredbe i pružiti vam čitav niz funkcija koje ćete rado otkriti.

Izvrsna autonomija

S9 je doista izuzetan dodatak kućanstvu, stoga treba spomenuti kako dolazi s baterijom kapaciteta 5200 mAh, što u praksi omogućuje do 320 četvornih metara čišćenja na samo jednom punjenju.

VAŽNO: Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Podaci

Brand
VIOMI
Model
S9
Boja
Bijela
Snaga
2700 Pa
Povezivanje
WiFi, kontrola aplikacijom
Funkcije
Vreća za prašinu (postaja): 3l, Posuda za prašinu 250ml, Posuda za vodu: 250ml. Usisavanje, mokro brisanje, automatsko pražnjenje
Napredne značajke
Ugrađena 24 senzora, elektronička trostupanjska kontrola za mokro brisanje, svladavanje prepreka do 2 cm
Baterija
5.200mAh, Litijska baterija, Vrijeme čišćenja: do 3,6h ili 320m2, Automatsko punjenje
Dimenzije i težina
Dimenzije robota: 35,00 x 35,00 x 9,80 cm Težina robota: oko 3,8 kg, Dimenzije stanice: 35,6. x 25,00 x 19,30 cm, Težina: 4,8 kg
Paket
1x robotski usisavač, 1x usisna stanica, 1x spremnik za prašinu, 1x spremnik za vodu, 2x bočna četka, 10x krpa za jednokratnu upotrebu, 1x krpa, 3x vreća za prašinu, 1x Korisnički priručnik
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

VIOMI S9 robotski usisivač - bijeli

Automatsko pražnjenje, Usisni tlak 2.700Pa, Elektronička pumpa za vodu, LDS 2.0 navigacija, 24 senzora, SLAM algoritam, Prevladavanje prepreka do 2 cm, Autonomija 3.6h / 320m2

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop