Najprodavanije

VIOMI V3 MAX Robotski usisivač - crni

358,22 EUR 2.699,01 Kn
s PDV-om
498328

usisavanje i mokro brisanje, S i Y uzorak čišćenja, LDS navigacija, 24 senzora, snaga 35W, Li-ion baterija 5200mAh, usisna snaga 2700Pa,  samo 60dB tijekom rada u nečujnom modu

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

VIOMI V3 MAX Robotski usisivač - crni

Viomi V3 Max podržava čišćenje S i Y uzorka, a sa svojim 2u1 spremnikom za prašinu i vodu sveobuhvatno će se pobrinuti za čistoću površina u vašem domu. Njegova usisna snaga do 2700 Pa čini ga izvrsnim u rješavanju i najtvrdoglavijie prljavštine, a njegova autonomija do nevjerojatnih 215 minuta biti će prikladna čak i za velike domove. Napredni algoritmi omogućuju mu da se sjajno snalazi u sobama i stvara točne karte kojima možete upravljati putem aplikacije. Robot se također ističe po iznimno tihom radu na 57 dB u tihom načinu rada tako da možete zaboraviti na dosadnu buku!

Robot je opremljen praktičnim spremnikom 2u1 koji vam omogućuje pranje, usisavanje ili čak oboje u isto vrijeme! Spremnik za prašinu ima kapacitet od 400 ml, a spremnik za vodu ima kapacitet od 200 ml. Viomi V3 Max ne samo da čisti podove u vašem domu, već vam štedi vrijeme i energiju. Osim toga, 3-stupanjska filtracija koja se sastoji, između ostalog, od HEPA filtera učinkovito sprječava sekundarnu kontaminaciju. Također možete kupiti spremnik za vodu kapaciteta od čak 600 ml, što će vam omogućiti da izbjegnete prečesto punjenje i učiniti čišćenje podova u cijeloj kući još praktičnijim.

Prateći put u obliku slova Y, robot oponaša ručno čišćenje i temeljito čisti pod, ne preskačući niti jedan kutak. Tako možete biti sigurni da vam nikakve mrvice ili tvrdokorne mrlje neće pokvariti raspoloženje! Podovi u vašem domu uskoro mogu postati blistavo čisti. Viomi V3 Max je opremljen Nidec motorom bez četkica uvezenim iz Japana koji isporučuje snagu usisavanja do 2700 Pa. Također ima posebno dizajniranu četku u obliku slova V koja precizno ubire prašinu. Robot se savršeno nosi s kosom, mrvicama, pa čak i dlakama kućnih ljubimaca. Štoviše, robot inteligentno detektira tepihe i automatski povećava svoju snagu na njima, tako da ih što bolje očisti. Snažna baterija od 5200 mAh zaslužna je za odličnu autonomiju. Kada je potpuno napunjen, Viomi V3 Max može čistiti do 215 minuta. To je dovoljno vremena za čišćenje podova do 290m2! Uređaj je stoga fantastičan i za male i za velike domove. I ne morate brinuti o punjenju. Kada se baterija skoro isprazni, robot će otići do stanice, napuniti se i zatim vratiti na čišćenje s mjesta gdje je stao. Štoviše, Viomi V3 Max automatski blokira ispuštanje vode tijekom punjenja, minimizirajući rizik od kratkog spoja ili električnog udara.

Viomi V3 Max savršeno će se snaći u vašem domu. To omogućuje njegov višejezgreni procesor, set od 14 senzora, kao i SLAM i LDS algoritmi. Sve to čini da se robot dobro snalazi i u najsloženijem okruženju. Brzo obrađuje podatke, prilagođava rutu čišćenja u stvarnom vremenu, otkriva neočišćena područja i izrađuje karte prostorije. Ne morate stalno nadzirati njegov rad pošto će on učinkovito usisati i obrisati vaše podove, izbjegavajući sudare i blokade. Također lako svladava prepreke do 2 cm visine, poput pragova i tepiha. Iskoristite korisne značajke koje aplikacija nudi. Promijenite načine rada i postavke, upravljajte spremljenim kartama i planirajte rasporede rada. Također možete provjeriti status zamjenjivih dijelova robota. Aplikacija će vas također podsjetiti kada trebate napuniti spremnik za vodu. Također je moguće stvoriti zabranjene zone i virtualne zidove. Zahvaljujući novom Map 2.0 sustavu, Viomi V3 Max može pohraniti do 5 mapa  tako da će dobro funkcionirati i u velikim kućama. Želite dodatne značajke i još više udobnosti? Imamo sjajne vijesti za vas! Viomi V3 Max kompatibilan je s Amazon Alexa, Google Asistentom i XiaoAi, što znači da njime možete upravljati glasovnim naredbama. Nema više ustajanja sa stolice ili posezanja za telefonom! Uređaj također izdaje glasovne poruke koje će vam znatno olakšati korištenje. Robot će vas obavijestiti, na primjer, o maloj količini vode u spremniku stoga ga nikada nećete zaboraviti napuniti.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

Ne dodajte deterdžent, ocat ili ostala sredstva za čišćenje u spremnik za vodu, navedeno može uzrokovati oštećenje! Također, proizvođač preporučuje korištenje destilirane vode kako biste produžili vijek trajanja samog proizvoda.

Brand
VIOMI
Model
VIOMI V3 MAX
Boja
Crna
Baterija
Li-ion baterija 5200mAh
Jamstvo
2 godine (1 na bateriju)

Posebne reference