Najprodavanije

VSETT 10+ električni romobil - 2x1400W, 20.8Ah

2.095,00 EUR
s PDV-om
vsett10+20800

Vsett 10+, baterija od 20800mAh, dva motora snage 1400W, maksimalna brzina 65-70 km/h (dual mod) ili 75-80 km/h (sportski mod), NFC, ergonomske ručke, 2 priključka za punjenje

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Slični Proizvodi

VSETT 10+ električni romobil - 20800mAh

Ovaj proizvod dostavlja se isključivo distributerom Hrvatske PošteVrijeme dostave može se razlikovati od uobičajenog slanja te se proizvod najčešće dostavlja unutar tjedan radnih dana. 

Vsett 10+ model dio je novog Vsett-ovog asortimana električnih super-romobila. Dolazi s baterijom od 60V 20800mAh koja u eko modu može postići domet do 130 km (single drive)  ili 65 km (dual drive)*

Inačice s većom baterijom možete pronaći na poveznicama:

- Vsett 10+ s baterijom od 60V 25600mAh koja u eko modu može postići domet do 160 km (single drive) ili 80 km (dual drive).*
- Vsett 10+ s baterijom od 60V 28000mAh koja u eko modu može postići domet do 185 km (single drive) ili 90 km (dual drive).*

Za vašu udobnost i još bolje prilagođavanje uvjetima na cesti brinu se  prednji amortizeri s oprugama i stražnji hidraulični, u kombinaciji s 10 x 3" pneumatskim gumama. U električni romobil Vsett 10+ smještena su dva nevjerojatno snažna motora, svaki od 1400 W.

Vsett10+ omogućava vam da postignete maksimalnu limitiranu brzinu 65-70 km/h (dual mod) ili 75-80 km/h (sportski mod), uz maksimalnu nosivost do 130 kgDDM prekidač omogućava prebacivanje s jednog na dva motora, a kada vam je potrepno upotrijebite sportski način rada za dodatnu snagu. Maksimalno opterećenje i brzina mogu varirati ovisno o vozačevoj težini, stilu vožnje i terenu.

Za još veću sigurnost i udobnost Vsett10+ opremljen je prednjim i stražnjim hidrauličnim kočnicama i električnom kočnicom te prednjim opružnim i stražnjim hidrauličnim ovjesom.

Nova LED svjetla u kombinaciji s prednjim svjetlom, stražnjim svjetlom kočnica kao i prednjim i stražnjim pokazivačima smjera omogućuje vam sigurno putovanje, ne samo danju već i noću. Za dodatnu sigurnost romobila tu je NFC imobilizator brave s ključem.

Veliki i lako čitljiv zaslon prikazuje sve najvažnije podatke u stvarnom vremenu, poput trenutne brzine i razine napunjenosti baterije. Svjetlina zaslona čini ga vidljivim čak i u nepovoljnim uvjetima.

Vsett10+ ima ergonomske ručke koje se mogu sklopiti radi jednostavnijeg transporta. Težina romobila je 36 kg.

Inteligentna litij-ionska baterija osigurava brzo punjenje i veliki domet jednim punjenjem, a kako bi se smanjilo vrijeme punjenja Vsett10+ ima 2 priključka za punjenje. Vrijeme punjenja s jednim priključkom je 10 h, a sa dva 5 h.

Vsett 10+ konstruiran je od visokokvalitetnih materijala koji će omogućiti dugotrajno korištenje, okvir i upravljač izrađeni su od aluminijske legure 6082-T6, dok je osovina napravljena od legure čelika SCM440.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* Maksimalni domet koji proizvođač navodi testiran je pri brzini od 25 Km/h s vozačem od 75 Kg i idealnim vremenskim i terenskim uvjetima.

Brand
Vsett
Model
Vsett 10+
Snaga
dva motora snage 1400W
Baterija
20800mAh
Jamstvo
1 godina

Posebne reference