Najprodavanije

  • Na sniženju!

VSETT 8+ električni romobil - 2x600W, 16Ah

Uštedi 25%
1.091,25 EUR
s PDV-om
vsett8+16000

Vsett 8+, baterija od 16000mAh, dva motora snage 600W, maksimalna brzina 40-45 Km/h, nagib do 25°, NFC, 2 priključka za punjenje

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 1455 EUR.

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Slični Proizvodi

VSETT 8+ električni romobil - 16000mAh

Otprema kroz 2-3 radna dana

Vsett 8+ model dio je novog Vsett-ovog asortimana električnih super-romobila. S ugrađenom baterijom od 48V 16000mAhdva motora može u eko modu postići domet do 90 km* (single drive) ili 50 km* (dual drive).

Uz visoku kvalitetu izrade i dvostruki način kočenjaprednje i stražnje bubanj kočnice + električna kočnica i dva motora snage do 600W Vsett 8+ omogućiti će vam ugodnu vožnju. Maksimalna brzina koju može postići je 40-45 km/h (limitirana brzina), a romobil može savladati i nagib do 25° pa ćete znatno lakše voziti i uzbrdo. Maksimalno opterećenje i brzina mogu varirati ovisno o vozačevoj težini, stilu vožnje i terenu (maksimalna nosivost 120 kg).

Atraktivni zaslon omogućiti će Vam prikaz podataka uživo, te će Vam pokazati sve korisne informacije vezane za vožnju (npr. brzina, razina baterije).

Vsett 8+ iznenađuje nas svojim doista spektakularnim novim dizajnom s preklopnim ručkama upravljača kako bi zauzeo što manje prostora prilikom transporta te težine od samo 25 kg.

8 x 2-inčne pune gume imaju dobru apsorpciju udara i sposobnost prolaska prepreka. Lako prelaze nalet brzine i učinkovito reagiraju na grube ceste. Uz to, za što veću udobnost, Vsett 8+ ima prednji i stražnji opružni ovjes, prednje i stražnje podesive amortizere te NFC imobilizator brave s ključem za dodatnu sigurnost vozila (beskontaktno otključavanje i zaključavanje).

Za još veću sigurnost  u prometu, Vsett 8+ ima ugrađeno prednje LED ukrasno svjetlo, prednje pozicije, stražnje svjetlo kočnica te prednje i stražnje žmigavce.

Vsett 8+ ima 2 priključka za punjenje kako bi se smanjilo vrijeme punjenja. Vrijeme punjenja s jednim priključkom je 11 h, a sa dva 5,5 h.

Vsett 8+ konstruiran je od visokokvalitetnih materijala koji će omogućiti dugotrajno korištenje, okvir i upravljač izrađeni su od aluminijske legure 6082-T6, dok je osovina napravljena od legure čelika SCM440.

Napomena :

  • Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
  • Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
  • Brinite o održavanju električnog romobila.

* Maksimalni domet koji proizvođač navodi testiran je pri brzini od 25 Km/h s vozačem od 75 Kg i idealnim vremenskim i terenskim uvjetima.

Brand
Vsett
Model
Vsett 8+
Snaga
dva motora snage 600W
Baterija
16000mAh
Jamstvo
1 godina

Posebne reference