KingSmith WalkingPad C1 traka za hodanje

Referenca: 372529

Cijena
2.690,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
2.824,50 Kn
s PDV-om

Traka za hodanje, sklopivi dizajn, aluminijska legura, ručni i automatski mod korištenja, automatska prilagodba brzine, daljinski upravljač sa zaslonom, kontrola aplikacijom

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

KingSmith Walking Pad C1 pametna traka za hodanje

Nova pametna traka proizvodnje Xiaomi ekosustava koja će vam pomoći u održavanju kondicije unutar vašeg doma!

Atraktivnog izgleda, pomno je dizajnirana kako bi se što lakše mogla koristiti i preklopiti te spremiti poslije vježbanja. Kako bi se znatno smanjila težina same trake i istovremeno poboljšala sveukupna stabilnost i izdržljivost, konstruirana je od laganog ali čvrstog okvira aluminijske legure. Time se ukupna težina svela na 22 kg a dovoljna je da bez poteškoća izdrži težinu korisnika do 100 kg. Za što veću udobnost prilikom korištenja, pokretna traka koristi udobni EVA jastuk za zaštitu zglobova.

Dva načina rada osigurati će bezbrižno korištenje prilagodljivo za sve situacije. M (manual) je ručni način rada kojem samostalno pomoću daljinskog upravljača možete pokrenuti, ubrzati, usporiti, zaustaviti ili prebaciti način rada. Početnicima se preporučuje korištenje M načina rada kako biste se što bolje upoznali s trakom. A (auto) je automatski način rada, koji može samostalno kontrolirati i prilagođavati brzinu vašim koracima. Traka će senzorima prepoznati poziciju korisnika te se automatski prilagođavati - prednji dio prepoznaje ubrzanje, srednji dio služi održavanju brzine a stražnji dio trake usporavanju. Ovaj način korištenja se preporučuje iskusnim vježbačima.

Kako biste što jednostavnije postigli zadane ciljeve svog vježbanja, traka će vam prikazivati podatke u stvarnom vremenu. To možete činiti na 2 načina;

Digitalnim daljinskim upravljačem na kojem tijekom vježbe možete pregledati relevantne podatke o vježbanju - poput udaljenosti, vremena, brzine, broja koraka, potrošenih kalorija i sl.

Aplikacija prati vaše uvjete vježbanja, a ekskluzivni sportski APP može se povezati za sinkronizaciju različitih podataka u stvarnom vremenu. Njome možete uspoređivati i podatke koje ste ostvarili tog tjedna, mjeseca ili godine. Možete ih pregledati u bilo kojem trenutku kako biste usporedili promjene na svome tijelu i u konačnici detaljno pratili rezultate svojih ciljeva.

Traka je prikladna za osobe od 14 do 60 godina a pruža i mogućnost zaljučavanja za zaštitu djece.

Podmazivanje radne površine važna je operacija i mora se provoditi posebnim silikonskim mazivom nakon svakih 30 sati korištenja ili nakon duljeg razdoblja neaktivnosti, u svakom slučaju kad god se čini da je radna površina suha, kvar motora i jamstvo su nevažeće.

Površina za hodanje: 1200 x 400 mm
Maksimalno opterećenje: 100 kg
Najniža brzina: 0,5 km/h
Maksimalna brzina: 6 km/h
Nazivni napon: 220V
Nazivna snaga: 588W

Podaci

Brand
KingSmith WalkingPad
Model
WalkingPad C1
Boja
Siva
Funkcije
ručni i automatski način rada
Napredne značajke
automatska prilagodba brzine, daljinski upravljač sa zaslonom, kontrola aplikacijom.
Dimenzije i težina
1449 x 528 x 117mm, 22 kg
Paket
1 x WalkingPad C1, 1x kabel za napajanje, 1x daljinski upravljač (bez baterije), 1x ključ, 1x Korisnički priručnik
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

KingSmith WalkingPad C1 traka za hodanje

Traka za hodanje, sklopivi dizajn, aluminijska legura, ručni i automatski mod korištenja, automatska prilagodba brzine, daljinski upravljač sa zaslonom, kontrola aplikacijom

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: