Najprodavanije

Aqara senzor kvalitete zraka, temperature i vlage

35,99 EUR
s PDV-om
000749

Senzor kvalitete zraka, temperature i vlage, TVOC mjerenje 0 ~ 25 mg/m³, vlažnost 0 ~ 100% RH, temperatura -20 ~ 60℃, Dot Matrix E Ink, 2.13" zaslon, Zigbee 3.0, Aqara Home, Apple Home, Amazon Alexa, Google Home

Količina

Slični Proizvodi

Aqara TVOC Air Quality Monitor - senzor kvalitete zraka, temperature i vlage

Nije potrebno napominjati kako kvaliteta zraka kojeg udišemo ima ogroman utjecaj na zdravlje. Zato je važno u svakom trenutku znati kakvoću zraka kojeg udišete u prostorijama gdje najviše boravite - primjerice kod kuće ili u uredu. Novi Aqara senzor kvalitete zraka je kompaktan, inteligentan trostruki senzorski uređaj koji prati razinu štetnih tvari - VOC (engl. Volatile Organic Compounds - TVOC ili VOC), kao i temperaturu i vlažnost u prostoriji.

Iskoristite sve prednosti Zigbee 3.0 protokola, najučinkovitije i najbrže Smart Home tehnologije, kompatibilne s Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa i mnogim glasovnim asistentima drugih ekosustava pametnih domova.


Trostruki senzor za višestruke podatke

Senzor kvalitete zraka Aqara koristi naprednu elektrotermalnu tehnologiju kao i tehnološke poluvodiče kako bi osigurao stabilna i točna mjerenja. Tako ćete u svakom trenutku znati koja je razina temperature, vlažnosti i štetnih tvari (VOC) u prostoriji.


Što su TVOC (VOC)?

VOC
(Volatile Organic Compounds - TVOC ili VOC) su organski spojevi koji zagađuju zrak u zatvorenom prostoru i mogu biti štetni za zdravlje. Većina tih tvari emitira se iz proizvoda koje svakodnevno koristimo, kao što su sprejevi, aerosoli, osvježivači zraka, insekticidi, ljepilo, novi namještaj, elektronički uređaji i sl.


Display Dot Matrix E Ink - zaslon za prikaz informacija

Nakon što ste upoznati s kvalitetom zraka kojeg udišete
u zatvorenom prostoru, možete pronaći najbolja rješenja za poboljšanje. Dot Matrix E Ink zaslon kojim je opremljen Aqara senzor kvalitete zraka upoznati će vas sa svim relevantnim informacijama - kvalitetom zraka, podacima o vlažnosti i temperaturi. Sam prikaz rekreira efekt tinte na papiru, a zaslon troši vrlo malo energije te je ugodan i siguran za oči. Također, pritiskom gumba na vrhu uređaja možete  promijeniti način na koji se informacije prikazuju.

Aplikacija Aqara Home omogućuje pristup svim tim podacima, štoviše, možete vidjeti i statistiku o aktivnostima koje imaju najveći utjecaj na kvalitetu zraka u kući.


Pametna rješenja

Putem aplikacije možete povezati pametne uređaje kako biste automatizirali proces poboljšanja zraka. Primjerice, u kombinaciji s Aqara Hub M2 i pametnim ventilatorom tipa Xiaomi 1C, Aqara senzor kvalitete zraka će otkriti kada je temperatura previsoka i uključiti ventilator. Također, ako imate alergije i druge respiratorne bolesti, možda biste trebali razmisliti o korištenju pročišćivača zraka.

* Kako biste ga mogli koristiti, potreban je Aqara HUB!

Brand
Aqara
Model
Aqara Air Quality monitor
Boja
Bijela
Kompatibilnost s OS
Apple Home, Aqara Home, Alexa, Google Home
Veličina zaslona
Dot Matrix E Ink, 2.13"
Povezivanje
Zigbee 3.0 IEEE 802.15.4
Funkcije
TVOC mjerenje 0 ~ 25 Mg/m³, vlažnost 0 ~ 100% RH, temperatura -20 ~ 60℃
Napredne značajke
Točnost mjerenja: TVOC 1ppb ili 0,01mg/m³, vlažnost 1%, temperatura 0,1 ℃
Baterija
2X CR2450 (baterije se kupuju zasebno)
Dimenzije i težina
4.16 × 7.6 × 1.4 cm, 56g
Jamstvo
1 godina

Posebne reference