Xiaomi Dreame V9 bežični usisavač

Referenca: 354554

1.699,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Akumulatorski usisavač za usisavanje 20000 Pa, čišćenje 60 minuta, samo 1,5kg težine  - bijeli

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Xiaomi Dreame V9 bežični usisavač

Xiaomi Dreame usisavač V9 je jedna od mnogih kreacija Xiaomi. Ovaj Dreame V9 dolazi sa više snage kako bi isisao prljavštinu iz vašeg doma. Svestrani usisivač, sposoban za usisavanje svih vrsta područja kao što su namještaj, podovi različite tvrdoće i tekstura pa čak i stropovi.

Vakuum koji je također prilično lagan teži samo 1,5 kg i možete ga lako obraditi i čak ga pretvoriti u ručni vakuum kada vam zatreba. Radi lakšeg čišćenja, važni unutarnji dijelovi nalaze se u usisavaču optimiziranom. Njegovo gravitacijsko središte pomaknuto je na ručku za guranje, povlačenje ili držanje usisivača u ruci. Turbo četka je opremljena vlastitim električnim motorom koji vam omogućuje učinkovito čišćenje svih prašina i kose. Usisavanje je vrlo pogodno. Ne postoji ništa divnije od uklanjanja kabela odozgo, a ne ovisno o njima. Zato je ova vrsta usisivača revolucija. Možete ga kontrolirati za čišćenje nekoliko soba u vašem domu s rasponom do 60 minuta sa štednim načinom, dosežući područja za čišćenje do 380 četvornih metara. U slučaju da želite snažnije čišćenje, aktivirajte snažan način usisavanja.

Motor bez četkica ovog Dreame V9 može se okretati do 10000 okr / min kako bi postigao snagu usisa od 120AW i 20000 Pa. Na taj način možete uhvatiti svu prljavštinu. Od ostatka hrane do dlaka od kućnih ljubimaca ili manjih mjesta. Sve se to postiže i HEPA filtracijom, malim ciklonima koji stvaraju snažnu silu za usisavanje i najmanjih čestica. HEPA filtracija može filtrirati prašinu do 0,3 mikrona, čime se izbjegava pojava neugodnih simptoma alergije. Možete eliminirati vidljivo, kao i dublju prljavštinu i održavati čistu i higijensku kuću koja brine o svom zdravlju. Samsung baterija pruža savršenu ravnotežu težine i performansi. Trajanje baterije uređaja je 60 minuta, što je dovoljno za čišćenje sobe od približno 380 m2. Trajanje usisavača na maksimalnoj snazi ​​- 8 minuta. Usisavač je opremljen sustavom filtracije u pet stupnjeva, zbog čega se filtriraju 99,99% čestica veličine od 0,3 mikrona i osigurava se visoka razina pročišćavanja ispušnog zraka. Zahvaljujući višestupanjskom sustavu filtriranja, HEPA filtar praktički nije kontaminiran i može se prati, što značajno smanjuje troškove dodatnih materijala.

Držite kuću čistom i bez grinja pomoću četkice za prašinu za površine, očistite najteže uglove alatom za predviđena takva mjesta. Zatim ispraznite posudu za prašinu, otpustite je pomoću gumba u spremniku. Nakon što završite s Xiaomi Dreame V9 usisavačem, stavite ga u zidni nosač s teretom kako biste ga spremili za novo čišćenje.

  • Nazivni napon: 25.2V
  • Usisna snaga: 120AW
  • Vakuum: 20kPa
  • Materijal: ABS
  • Kapacitet spremnika: 0.5L

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
V9
Boja
Bijela
Snaga
400W
Baterija
2500mAh, vrijeme punjenja 3-4 sata
Paket
Sadržaj paketa 1 x usisavač 1 x Metalni štap za spajanje 1 x Glava za čišćenje mekog valjka 1 x Glava za čišćenje električnih grinja 1 x 2 u 1 Četka za ispiranje 1 x 2-u-1 alat za proreza 1 x CN utikač 1 x Postolje za punjenje na zidu
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Dreame V9 bežični usisavač

Akumulatorski usisavač za usisavanje 20000 Pa, čišćenje 60 minuta, samo 1,5kg težine  - bijeli

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: