Xiaomi Mijia M365 električni romobil bijeli

Referenca: 258612

Cijena - Pouzeće ili internet bankarstvo
2.890,00 Kn Besplatna dostava
Cijena - Kartice (jednokratno ili obročno)
3.034,50 Kn
s PDV-om

Izvorni Xiaomi M365 sklopivi električni romobil, IP54 inteligentni BMS, dupli sustav kočenja, aluminijska legura

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Xiaomi električni romobil M365

Postoje mnogi razlozi zbog kojega se odlučujemo na električne romobile: zabavni su, jednostavni za vožnju i super su za izbjegavanje gužvi u jako prometnim mjestima.

Električni romobil M365 je kvalitetno osmišljen kako bi pružio sigurnu vožnju i jednostavan transport - čvrst je ali i lagan (12,5 kg). Može se sklopiti kroz 3 jednostavna koraka i bez napora se može prenositi, tako da se lako može unijeti u autobuse, vlakove i druge oblike prijevoza koji su dostupni javnosti.

Električni romobil Xiaomi M365 može se koristiti u normalnom i štednom modu (ECO). Način rada za uštedu energije ograničuje brzinu romobila na 18 km/h, a normalni način rada omogućuje vam postizanje brzine do 25 km/h. Električni romobil M365 opremljen je dvostrukim sustavom kočenja. Prednji kotač ima E-ABS sustav kočenja protiv blokiranja, a stražnji kotač ima mehaničku "nožnu" kočnicu. Kočioni put smanjen je na 4 metra, što vožnju čini puno sigurnijom. Kako bi produžio trajanje baterije, M365 koristi sustav za povrat kinetičke energije koji tijekom kočenja pretvara kinetičku energiju u električnu energiju te tako dodatno puni bateriju i produžuje njenu autonomiju. Regenerativan sustav kočenja poboljšava kočiono iskustvo u slučaju naglog kočenja i istovremeno poboljšava životni vijek baterije.

M365 pokreću litij-ionskeske baterije od 280Wh (18650) koje isporučuje tvrtka LG, a mogu trajati i do 30 kilometara vožnje na jednom punjenju. Također, korištenjem tehnologije središnjeg tempomata u automobilima, Xiaomi m365 El. romobil koristi algoritam koji prima ulaz signala od senzora brzine kako bi održao nesmetanu i stabilnu kontrolu brzine. Cilj tempomata je smanjiti umor, kao i optimizirati potrošnju baterije za duže vožnje. Snaga romobila omogućuje mu da se popne na uzbrdice do 15 ° i podupire do 100 kg težine (okvirno).

4 LED svjetla ukazuju na preostalo trajanje baterije a romobil odlikuje i izuzetno jako prednje svjetlo, bitno za noćno vožnje. Svjetlost će uvijek pratiti kretanje upravljača, osvjetljavajući cestu ispred sebe.

Posebno programirana Smart App vam omogućuje da pratite svoje putovanje i analizirate statističke podatke. Osim toga, pomoću aplikacije možete provjeriti preostalo stanje baterije Xiaomi M365 električnog romobila, pregledati trenutačnu brzinu i provjeriti ispravnost baterije. Odmah ćete zaprimiti obavijest ako je zabilježena ikakva anomalija.

Xiaomi M365 ima IP54 certifikat zaštite od prašine i kiše (no nije namijenjen za vožnju po vodi).

Za pokretanje električnog romobila potrebno je lagano se odgurnuti nogom i tada će motor početi raditi. Navedeno onemogućuje pokretanje motora dok niste na el. romobilu.

Napomena :

  • Ne vozite po kiši
  • Ne vozite po vodi višoj od 2cm
  • Provjerite romobil prije svake vožnje. Ako učite nedostatak djelova, upozorenja o niskoj razini baterije, prazne gume i slično
  • Tijekom čišćenja romobila budite sigurni da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac na mjestu jer curenje vode može prourokovati oštećenja.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate bateriju na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Provjeravajte kočnice te se u skladu sa korištenjem romobila brinite o servisiranju kočnica.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
M365 Electric Scooter
Boja
Bijela
Vrsta zaslona
Zaslon s 4 LED diode i gumbom za uključivanje (samo tri sekunde za uključivanje skutera)
Snaga
Maksimalna brzina: 25 km / h. Dvostruki sustav vožnje. Maksimalna autonomija: 30km
Funkcije
Ventilirani disk kočni sustav na stražnjoj strani i E-ABS na prednjoj strani.
Napredne značajke
Maksimalna brzina protoka: 100kg
Senzori
Prednje svjetlo 1.1W
Certifikat otpora vode i prašine
IP54
Baterija
30 * 18650 jedinica litijskih baterija Maksimalni napon akumulatora: 42V Vrijeme punjenja: 5.5 sati Standardna potrošnja: 1.1kWh na 100km
Dimenzije i težina
Dimenzije: 108 x 43 x 49 cm Težina: 12,5 kg
Paket
1 x Izvorni Xiaomi M365 električni skuter 1x 2 rezervne gume 1 x punjač (s prilagodnikom)
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mijia M365 električni romobil bijeli

Izvorni Xiaomi M365 sklopivi električni romobil, IP54 inteligentni BMS, dupli sustav kočenja, aluminijska legura

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: