Xiaomi Mijia M365 električni romobil crni

Referenca: 258611

2.690,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Izvorni Xiaomi M365 sklopivi električni romobil, IP54, inteligentni BMS, dupli sustav kočenja, aluminijska legura

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


povezani proizvodi

Xiaomi Mijia električni romobil M365

Postoje mnogi razlozi da ljudi izaberu električni: zabavno je, lako se vozi i pomoći će vam da dođete do željenog odredišta izbjegavajući teški promet.

Sccoter je izgrađen, ali lagan (12,5 kg). Scooter se može sklopiti s 3 jednostavna koraka i bez napora se može prenijeti, tako da se lako može uklopiti u autobuse, vlakove i druge oblike prijevoza koji su dostupni javnosti.

Električni romobil Xiaomi M365 može se koristiti u normalnom i štednom modu. Način rada za uštedu energije ograničava brzinu Scootera na 18 km / h, a normalni način rada omogućuje vam da dođete do 25 km / h. Prednji i stražnji dvostruki sustav kočenja imaju disk kočenja, eABS mehanizam i protublokirajući sustav kočenja za učinkovitu, odzivnu udaljenost kočenja od samo 4 metra. Kako bi produžio trajanje baterije, Mi Electric Scooter pretvara i pohranjuje kinetičku energiju tijekom ubrzavanja u električnu energiju. Također je opremljen regenerativnim kočenjem za dodatnu snagu. To poboljšava iskustvo kočenja u slučaju naglog kočenja i istovremeno poboljšava životni vijek baterije.

Xiaomi Electric Scooter pokreću litij baterije kapaciteta 18650 mAh koje isporučuje tvrtka LG, a može trajati i do 30 kilometara putovanja na jednom punjenju. Kapacitet baterije je od 280Wh. Također, korištenjem tehnologije središnjeg tempomata u automobilima, Xiaomi Electric Scooter koristi algoritam koji prima ulaz signala od senzora brzine kako bi održao glatku i stabilnu kontrolu brzine. Cilj je smanjiti umor, kao i optimizirati potrošnju baterije za duže vožnje. Snaga skutera omogućuje da se popne na padinu od 15 ° i podupire do 100 kg težine(okvirno). Postoje 4 LED svjetla koja ukazuju na preostalo trajanje baterije i možemo pronaći snažne iznimno svijetle prednje svjetiljke, bitne za noćno vožnje. Svjetlost će uvijek pratiti kretanje upravljača, osvjetljavajući cestu ispred sebe.

Posebno programirana Smart App vam omogućuje da pratite svoje putovanje i izračunate dnevnu putovanu cestu. Osim toga, pomoću aplikacije možete provjeriti preostalu snagu Xiaomi električnog skutera, pregledati trenutačnu brzinu i provjeriti zdravlje baterije, s ciljem da odmah obavijestite je li zabilježena ikakva anomalija.

Xiaomi Electric Scooter ima IP54 rating, što ga čini zaštićenim od ograničene prašine i vode.

Za pokretanje skutera morate prvo pritisnuti nogom, a samo tada motor će početi raditi, tako da ne biste slučajno pokrenuli motor dok niste bili na skuteru.

Napomena :

  • Ne vozite po kiši
  • Ne vozite po vodi višoj od 2cm
  • Provjerite romobil prije svake vožnje. Ako učite nedostatak djelova, upozorenja o niskoj razini baterije, prazne gume i slično
  • Tijekom čišćenja romobila budite sigurni da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac na mjestu jer curenje vode može prourokovati oštećenja.
  • Ne čistite romobil pod mlazom ili jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
  • Ne ostavljate bateriju na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
  • Provjeravajte kočnice te se u skladu sa korištenjem romobila brinite o servisiranju kočnica.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
M365 Electric Scooter
Boja
Crna
Vrsta zaslona
Zaslon s 4 LED diode i gumbom za uključivanje (samo tri sekunde za uključivanje skutera)
Snaga
Maksimalna brzina: 25 km / h. Dvostruki sustav vožnje. Maksimalna autonomija: 30km
Funkcije
Ventilirani disk kočni sustav na stražnjoj strani i E-ABS na prednjoj strani.
Napredne značajke
Maksimalna brzina protoka: 100kg
Senzori
Prednje svjetlo 1.1W
Certifikat otpora vode i prašine
IP54
Baterija
30 * 18650 jedinica litijskih baterija Maksimalni napon akumulatora: 42V Vrijeme punjenja: 5.5 sati Standardna potrošnja: 1.1kWh na 100km
Dimenzije i težina
Dimenzije: 108 x 43 x 49 cm Težina: 12,5 kg
Paket
1 x Izvorni Xiaomi M365 električni skuter 1x 2 rezervne gume 1 x punjač (s prilagodnikom)
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Average Grade: 
Review Count: 1 
Ocjena 

14-10-2019

Odličan!

Izuzetno dobar romobil...postiže zadovoljavajuću brzinu, baterija očekivano pogoni romobil do 25 km, izuztno satbilan i lak za upravljanje.

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mijia M365 električni romobil crni

Izvorni Xiaomi M365 sklopivi električni romobil, IP54, inteligentni BMS, dupli sustav kočenja, aluminijska legura

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji: