Najprodavanije

Xiaomi Filter za Mi Smart Air Purifier 4 Lite - sivi

39,99 EUR 301,30 Kn
s PDV-om
P4FILLIT

Troslojni dizajn, 24000 cm² HEPA filter, 650000 mg visokokvalitetni filter s aktivnim ugljenom, 99,97% filtracije, PM2,5, PM10, dug vijek trajanja

Količina

Xiaomi Filter za Mi Smart Air Purifier 4 Lite - sivi

Dizajn novog Xiaomi Air Purifier 4 filtera za troslojno i vrlo učinkovito filtriranje zraka sastoji se od glavnog filtera, Xiaomijevog visokoučinkovitog filtera i filtera visoke kakvoće s aktivnim ugljenom, koji zajedno uspješno pročišćavaju zrak i štite vaše zdravlje.

Glavni filter s filtracijom od 360° uklanja velike čestice prašine kao što su prašina, dlake kućnih ljubimaca, pamučna vlakna, sitne ostatke prljavštine i još mnogo toga, izvodeći na taj način predfiltraciju uz visoku otpornost na savijanje, masnoću, kiseline, lužine i većinu otapala.

Slijedi Xiaomijev visokoučinkoviti HEPA filter od 24.000 cm
² koji kombinira tehnologiju filtracije s elektrostatičkim nabojima i mehaničkom filtracijom, a može ukloniti 99,97% čestica prašine i tvari PM 2.5, PM10, kao što su pelud, perut kućnih ljubimaca i dim. Za čestice do 0.3 mikrona, Xiaomijev visoko učinkovit filter ima stopu filtracije od 99,97%, dok za čestice od 0.1 mikrona, stopa filtracije može doseći 99,99%.

Kao posljednja faza filtracije tu je još 650000 mg filter visoke kakvoće s aktivnim ugljenom, koji učinkovito apsorbira mnoge štetne tvari i mirise u vašem domu, kao što su: miris kućnih ljubimaca, dim, pare organskih spojeva, mirisi kuhanja i više.

Iako je višenamjenski filter za Xiaomi Air Purifier 4 prilično izdržljiv, njegova će se učinkovitost s vremenom smanjivati ​​kako se koristi, pa se preporučuje zamjena svakih 6 do 12 mjeseci.

Brand
Xiaomi
Model
za Mi Smart Air Purifier 4 Lite

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: