Najprodavanije

  • Snižena cijena

Xiaomi Filter za Mi Smart Air Purifier 4 Pro - sivi (povrat od kupca)

Ušteda 5,30 EUR
47,66 EUR 359,09 Kn
s PDV-om
000729

Troslojni dizajn, 24000 cm² HEPA filter, 650000 mg visokokvalitetni filter s aktivnim ugljenom, 99,97% filtracije, PM2,5, PM10, dug vijek trajanja

Povrat od kupca, kutija je otvorena ali proizvod nikad nije korišten - pogrešna narudžba.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 399kn / 52.96EUR

Količina

Slični Proizvodi

Xiaomi Filter za Mi Smart Air Purifier 4 Pro - sivi (povrat od kupca)

Povrat od kupca, kutija je otvorena ali proizvod nikad nije korišten - pogrešna narudžba.

Dizajn novog Xiaomi Air Purifier 4 Pro filtera za troslojno i vrlo učinkovito filtriranje zraka sastoji se od glavnog filtera, Xiaomijevog visokoučinkovitog filtera i filtera visoke kakvoće s aktivnim ugljenom, koji zajedno uspješno pročišćavaju zrak i štite vaše zdravlje.

Glavni filter s filtracijom od 360° uklanja velike čestice prašine kao što su prašina, dlake kućnih ljubimaca, pamučna vlakna, sitne ostatke prljavštine i još mnogo toga, izvodeći na taj način predfiltraciju uz visoku otpornost na savijanje, masnoću, kiseline, lužine i većinu otapala.

Slijedi Xiaomijev visokoučinkoviti HEPA filter od 24.000 cm
² koji kombinira tehnologiju filtracije s elektrostatičkim nabojima i mehaničkom filtracijom, a može ukloniti 99,97% čestica prašine i tvari PM 2.5, PM10, kao što su pelud, perut kućnih ljubimaca i dim. Za čestice do 0.3 mikrona, Xiaomijev visoko učinkovit filter ima stopu filtracije od 99,97%, dok za čestice od 0.1 mikrona, stopa filtracije može doseći 99,99%.

Kao posljednja faza filtracije tu je još 650000 mg filter visoke kakvoće s aktivnim ugljenom, koji učinkovito apsorbira mnoge štetne tvari i mirise u vašem domu, kao što su: miris kućnih ljubimaca, dim, pare organskih spojeva, mirisi kuhanja i više.

Iako je višenamjenski filter za Xiaomi Air Purifier 4 Pro prilično izdržljiv, njegova će se učinkovitost s vremenom smanjivati ​​kako se koristi, pa se preporučuje zamjena svakih 6 do 12 mjeseci. No, njegov rad i vijek trajanja možete provjeriti u bilo kojem trenutku u aplikaciji Mijia, koja će vas također upozoriti kada je vrijeme za zamjenu.

Brand
Xiaomi
Model
za Mi Smart Air Purifier 4 Pro

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: