Najprodavanije

Xiaomi IMILAB A1 nadzorna kamera - bijela

36,99 EUR
s PDV-om
000232

IP nadzorna kamera, kut snimanja od 110 °, 1080P, F2.6, noćno snimanje, WiFi, aplikacija Mijia, PIR tehnologija, 3 MP, panoramski kut 360°, H.256, prepoznaje dječji plač

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

Xiaomi IMILAB A1 nadzorna kamera - bijela

Xiaomi IMILAB A1 nadzorna kamera - bijela

IMILAB A1 je novi model Xiaomi-ove interne nadzorne kamere koji vam nudi:

- 3MP piksela sa 360 ° pogledom

Nova Xiaomi akvizicija obogaćena je fotografskim otvorom F2,6 i 3 megapiksela, omogućava snimanje u FullHD rezoluciji 1080p, zahvaljujući dual PT dizajnu, moguće je zakretanje od 360 stupnjeva oko svoje osi i kutom gledanja od 110 °. Za kvalitetno noćno fotografiranje IMILAB A1 opremljen je s osam 940nm infracrvenih LED dioda koje će vam omogućiti gledanje udaljeno do 10 metara.

- Pametno otkrivanje

IMILAB A1 pruža nadograđenu značajku 24-satnog inteligentnog prepoznavanja dječjeg plača, tako da će automatski spremiti videozapis i putem pametne aplikacije poslati obavijest na vaš mobilni telefon. Zahvaljujući rotirajućem dizajnu fotoaparata, može se postaviti i za početak snimanja kada otkrije određeni dinamički pokret, prati ga i informira o tome što se događa. Pored toga, moći ćete odabrati kameru koja će reagirati samo kad AI otkrije ljudsko kretanje, pa će automatski početi snimati tek kad vas otkrije i obavijesti vas, a zahvaljujući PIR tehnologiji filtrirat će lažne alarme (kućni ljubimac, drugi pokretni predmeti, ...) neće započeti snimanje i ostat će u režimu male snage.

- Skladištenje

Jedna od prednosti ovog modela je što nudi besplatnu i neograničenu pohranu u oblaku, što znači da se može koristiti bez MicroSD kartice, ali ako želite, slike možete spremiti i na lokalnu MicroSD karticu (podržava do 256 GB) ili čak na NAS.

- D-way audio sustav

Kao i mnoge druge kamere, Xiaomi IMILAB A1 opremljen je mikrofonom i zvučnicima, nudeći vam mogućnost slušanja zvukova u sobi u stvarnom vremenu ili čak daljinske komunikacije s ljudima u sobi, u bilo kojem trenutku i bilo gdje.

Brand
Imilab
Boja
Bijela
Jamstvo
1 godina

Posebne reference