Najprodavanije

  • Snižena cijena

XIAOMI IMILAB EC4 nadzorna sigurnosna kamera za vanjske prostore + gateway (povrat od kupca)

Ušteda 10,00 EUR
94,99 EUR
s PDV-om
000635

vanjska IP kamera, Full HD 1080p, gateway, detekcija pokreta, ugrađeni mikrofon, ugrađeni zvučnik i LED reflektor, 2560 × 1440 piksela, kut gledanja 150°, noćni vid, utor za MicroSD memorijsku karticu od maksimalno 64GB, veza putem WiFi-a, aplikacija za Android i iOS, napajanje na baterije

Povrat od kupca. Kutija je otvorena, vide se lagani znakovi korištenja, uređaj je u potpunosti ispravan.

Količina

Imilab EC4 Spotlight Battery Camera Set - camera + gateway (povrat od kupca)

Povrat od kupca. Kutija je otvorena, vide se lagani znakovi korištenja, uređaj je u potpunosti ispravan.

Predstavljamo novu i poboljšanu IMILAB EC4 IP kameru, nasljednicu popularnog modela EC2!

Nova kamera IMILAB EC4 uključuje nekoliko poboljšanja te dodatno eliminira neugodnosti odgođenog snimanja ili loš video noću. Kamera od 4 MP ima otvor blende F1.6 i snima u 2.5K rezoluciji. IMILAB EC4 camera ima moderniji dizajn, nešto veći kapacitet baterije, poboljšani mikrofon i zvučnik, te LED osvjetljenje.

Podržava noćni način rada u boji. LED osvjetljenje na prednjoj strani se aktivira odmah kada kamera detektira pokret noću ili ga možete podesiti i uključivati ručno. Osim standardnog crno-bijelog noćnog videa, uz EC4 postoji mogućnost snimanja videa u boji - u potpunom mraku. Jedno od atraktivnijih poboljšanja svakako je podrška za solarne panele (Imilab solarni paneli se prodaju zasebno i ne dolaze u pakiranju).

Ova će vas kamera obavijestiti čim otkrije kretanje u svom vidnom polju te s ugrađenim čipsetom umjetne inteligencije, EC4 je dizajniran za precizno otkrivanje ljudi kako bi se znatno smanjio postotak "lažnih" uzbuna. EC4 možete koristiti s aplikacijom IMILAB, koja će vas standardnim obavijestima obavijestiti o aktivnostima ispred kamere. U aplikaciji možete postaviti duljinu videa koji bi kamera trebala snimiti kada se detektira pokret. Maksimalna duljina takvog videa je 60 sekundi. Video se može prenijeti u oblak ili na microSD karticu. Maksimalni podržani kapacitet je 64 GB.

EC4 ima zvučnik straga i mikrofon sprijeda, tako da postoji mogućnost dvosmjerne komunikacije. IP66 certifikat osigurava rad bez problema čak i u lošim vremenskim uvjetima. Zanimljiva je podrška za tzv. zonu detekcije. Na slici možete označiti 4 zone koje može pratiti kamera. Ako otkrije kretanje u jednoj od ovih zona, odmah će vas obavijestiti  glasnim alarmom.

Brand
Imilab
Model
XIAOMI IMILAB EC4
Boja
Bijela
Proširiva memorija
maksimalno 64GB
Prednja kamera
Full HD 1080p, 4 MP
Certifikat otpora vode i prašine
IP66
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: