Jimmy GT306 samostojeće parno glačalo

Referenca: 000262

Cijena
649,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Samostojeće parno glačalo, 1600W, visokotlačna para kroz 40s, 1.3l

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.


Jimmy GT306 samostojeće parno glačalo

Uz jednostavno visokotlačno parno glačanje, povratite izvornu ljepotu svojoj odjeći!

Unutar spremnika za toplinu nalaze se grijači u obliku slova U koji velikom brzinom proizvode visokotlačnu paru s jakim probojnim kapacitetom. Kada se koristi, toplina prodire u odjeću i odmah uklanja bore i nabore.

Velike količine pare pod visokim tlakom lako uklanjaju čak i velike nabore na površini odjeće, a za razliku od obične pare, visokotlačna para će prodrijeti duboko u vlakna, omekšati tkaninu i jednostavno je izglačati te svakom odjevnom predmetu dati iznenađujući sjaj.

Uz tehnologiju visokotlačnog zagrijavanja pare, GT306 proizvodi visokotlačnu paru za samo 40 sekundi i omogućuje vam brzo i jednostavno glačanje odjeće, bez dugog čekanja.

Uz atraktivno dizajnirani stalak koji će se uklopiti u svaki dom, GT306 također služi kao daska za glačanje koja znatno olakšava upotrebu, tako da ćete glačanje izvršiti brzo i jednostavno. Zahvaljujuči posebnom prilagodljivom postolju, jednostavno ćete prilagoditi visinu kako vam najviše odgovara.

Kako bi se glačanje vršilo nesmetano i sigurno, u GT306 su implementirani raznovrsni sigurnosni sustavi poput pametnog mjerača temperature, osigurača za zaštitu od preopterećenja, dvostruke izolacije pletenog sloja najlona i silikonskog sloja, dok je u posebno dizajniranu parnu cijev ugrađena opruga koja onemogućava preklapanje i time osigurava nesmetani protok pare. Kad je spremnik za vodu prazan, GT306 se automatski isključuje. Baza je jako stabilna i pomno dizajnirana kako bi se što uspješnije onemogućilo prevrtanje. 

Spremnik za vodu od 1,3 litre biti će dostatan za glačanje 3 sakoa, 8 pari hlača i 6 haljina, a razina vode uvijek je vidljiva kako biste je po potrebi mogli napuniti. Uz ugrađeni sustav za omekšavanje vode, GT306 pogodan je za običnu vodu iz slavine.

Podaci

Brand
Jimmy
Model
GT306
Snaga
1600W
Funkcije
visokotlačno parno glačalo
Napredne značajke
Stvaranje visokotlačne pare kroz 40s, protok pare od 30g/min, kapacitet spremnika vode od 1.3l
Jamstvo
2 godine

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Jimmy GT306 samostojeće parno glačalo

Samostojeće parno glačalo, 1600W, visokotlačna para kroz 40s, 1.3l

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop