JIMMY JV83 bežični usisavač - plavi

Referenca: 361143

Cijena
1.399,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Višenamjenski usisavač 2u1, 135AW i 20kpa, motor snage 450 W, autonomija usisavanja do 60 min*, u paket je uključen set četkica

Količina
Na skladištu

povezani proizvodi

JIMMY JV83 bežični usisavač

U usisavač Jimmy JV83 sigurno ćete se zaljubiti. Njegov ergonomski dizajn omogućuje Vam usisavanje stropova i zavjesa bez napora, jer je mjesto njegove najteže komponente na ručici, pružajući tako izvanredan balans.

Zahvaljujući svom višenamjenskom dizajnu, ovisno o vrsti čišćenja koju želite obaviti,  moći ćete koristiti nekoliko isporučenih četkica ili se lako prebaciti na mod malog ručnog usisavača.

Dizajni usisavača bez kabela za napajanje pruža maksimalnu udobnost i pokretnost tijekom usisavanja, posebno kada je potrebno očistiti prostorije raspoređene na više razina ili na stepenicama.

Visokoefikasni digitalni motor visokih performansi

Digitalni motor od 100.000 okretaja/min, usisne snage do 135 AW, 55% visoka učinkovitost

Jednostavno i lako usisavanje

Prilikom usisavanja, kako bi vam zglob bio u što udobnijoj poziciji brine se ergonomsko dizajnirana ručka od 65 stupnjeva

Višenamjenski dizajn

Brzo očistite sve prostorije svog doma ili efikasno očistite svoj automobil.

Dubinski čisti i najsitnije čestice prašine i prljavštine

Za još učinkovitije usisavanje prljavštine i sitne prašine s poda i tepiha zadužen je valjak četke promjera 50 mm, pokretan jakim digitalnim motorom od 100 000 okr/min.

Dizajniran da spriječi omotavanje kose ili dlaka oko četke

Inovativan dizajn četke osigurava čišćenje kose i dlaka ljubimaca bez saplitanja.

Autonomija do 60 min*

Li-ionska baterija velikog kapaciteta 7 x 2500mAh omogućuje do 60 minuta čišćenja. Baterija se također može odvojiti i zamijeniti novom.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Podaci

Brand
Jimmy
Model
JImmy JV83
Snaga
450W, Jačina usisavanja: 20kPa; Učinkovita jačina usisavanja: 135AW; Digitalni motor: 100.000 okr/min; Buka: 80dB
Baterija
7×2500 mAh liion; Vrijeme punjenja 4-5h
Paket
1x usisavač 1x električna četkica za tepih 1x usisna mlaznica za uglove 1x usisna mlaznica za tapecirani namještaj 1x meka četka 1x fleksibilno crijevo 1x napajanje 1x punjač 1x paket baterija
Jamstvo
2 godine (1 godina na bateriju)

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

JIMMY JV83 bežični usisavač - plavi

Višenamjenski usisavač 2u1, 135AW i 20kpa, motor snage 450 W, autonomija usisavanja do 60 min*, u paket je uključen set četkica

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop