Najprodavanije

JIMMY JV83 bežični usisivač - plavi

209,00 EUR
s PDV-om
361143

Višenamjenski usisavač 2u1, 135AW i 20kpa, nazivna snaga 450 W, autonomija usisavanja do 60 min*, u paket je uključen set četkica

Količina

Proizvod trenutno nemamo u zalihama

Zaprimite obavijest kad će proizvod iznova biti dostupan!

JIMMY JV83 bežični usisivač

U usisavač Jimmy JV83 sigurno ćete se zaljubiti. Njegov ergonomski dizajn omogućuje Vam usisavanje stropova i zavjesa bez napora, jer je mjesto njegove najteže komponente na ručici, pružajući tako izvanredan balans.

Zahvaljujući svom višenamjenskom dizajnu, ovisno o vrsti čišćenja koju želite obaviti,  moći ćete koristiti nekoliko isporučenih četkica ili se lako prebaciti na mod malog ručnog usisavača.

Dizajni usisavača bez kabela za napajanje pruža maksimalnu udobnost i pokretnost tijekom usisavanja, posebno kada je potrebno očistiti prostorije raspoređene na više razina ili na stepenicama.

Visokoefikasni digitalni motor visokih performansi

Digitalni motor od 100.000 okretaja/min, usisne snage do 135 AW, 55% visoka učinkovitost

Jednostavno i lako usisavanje

Prilikom usisavanja, kako bi vam zglob bio u što udobnijoj poziciji brine se ergonomsko dizajnirana ručka od 65 stupnjeva

Višenamjenski dizajn

Brzo očistite sve prostorije svog doma ili efikasno očistite svoj automobil.

Dubinski čisti i najsitnije čestice prašine i prljavštine

Za još učinkovitije usisavanje prljavštine i sitne prašine s poda i tepiha zadužen je valjak četke promjera 50 mm, pokretan jakim digitalnim motorom od 100 000 okr/min.

Dizajniran da spriječi omotavanje kose ili dlaka oko četke

Inovativan dizajn četke osigurava čišćenje kose i dlaka ljubimaca bez saplitanja.

Autonomija do 60 min*

Li-ionska baterija velikog kapaciteta 7 x 2500mAh omogućuje do 60 minuta čišćenja. Baterija se također može odvojiti i zamijeniti novom.

Važno: Uređaj je potrebno redovito čistiti i održavati te koristiti ispravne zamjenske dijelove (filteri, četke i sl.) i redovito ih zamijeniti. Uređaj nije namijenjen za usisavanje deterdženta, ulja, staklenih troski, vode, mokre prašine i posebice sitnih čestica poput pepela, zidnih prahova i sl. (osim ako je na proizvodu drugačije naznačeno). Nepravilno korištenje i održavanje mogu uzrokovati oštećenja i kvarove koji nisu pokriveni jamstvom.

*Autonomija koju navodi proizvođač odnosi se za osnovno korištenje u ECO modu. Korištenje usisavača u drugim modovima te korištenje dodatne opreme stvara veću potrošnju i rezultirati će kraćom autonomjom. Na autonomiju mogu utjecati i vanjski čimbenici poput prljavštine i začepljenosti filtera, starosti baterije i sl.

Brand
Jimmy
Model
JV83
Snaga
usisna snaga do 135 AW
Baterija
7 x 2500mAh; S motoriziranom četkom: 40 min na ECO / 20 min na Turbo / 9 min na MAX; Bez motorizirane četke: 60 min na ECO / 30 min na Turbo / 11 min na MAX
Paket
2x glave, 3x nastavci, 1x kontektor, 1x crijevo, 1x cijev, 1x usisavač, 1x adapter, 1x baterija, 1x baza za punjenje
Jamstvo
2 godine
Vrsta usisivača
Bežični štapni usisivač

Posebne reference