Najprodavanije

Xiaomi Massage Gun - Masažer

799,00 Kn 106,05 EUR
s PDV-om
000990

Motor bez četkica velike brzine od 3200 o/min, sila okretnog momenta 570 mM, amplituda 10 mm, 3 razine intenziteta, tri izmjenjive glave, 45 dB, litij-ionska baterija od 2600 mAh

Otprema kroz 2-3 radna dana

Količina

Xiaomi Masažer

Otprema kroz 2-3 radna dana

Smanjite bol i osigurajte duboku relaksaciju mišića uz najnoviji Xiaomi masažni pištolj.

Amplituda, frekvencija i snaga ključne su komponente dobrog masažnog pištolja za ublažavanje bolova u mišićima koji se obično javljaju nakon vježbanja. Zajedno s inteligentnom kontrolom snage, Xiaomi masažni pištolj može pružiti visoku razinu performansi u sva tri aspekta. Ugrađeni brzi motor bez četkica može generirati do 570 mN okretnog momenta za učinkovito opuštanje, može izvesti do 3200 okretaja u minuti za brže ublažavanje boli, a amplituda od 10 mm omogućuje uređaju da dopre duboko u mišićno tkivo, olakšavajući njihovu napetost i bol.

Tijekom rada opremljen je skrivenim ulazom i izlazom zraka, čime se ne narušava estetika samog uređaja i osigurava se njegova sigurnija upotreba. Xiaomi masažni pištolj može pružiti stabilnu izlaznu snagu čak i pod jakim vanjskim pritiskom. Uređaj prepoznaje primijenjeni pritisak čak 25 puta u sekundi i u realnom vremenu šalje povratnu informaciju putem „identifikatora pritiska“, tako da je svaki masažni potez savršeno prilagođen vašem tijelu.

Rad novog masažnog pištolja pokriva 3 razine intenziteta:

stupanj 1: osvježavajuća masaža s 1800 o/min,
stupanj 2: omogućuje opuštanje mišića s 2400 o/min ter
stupanj 3: donosi duboku revitalizaciju tkiva s 3200 o/min.

Osim potonjeg, uređaj za masažu također dolazi opremljen s tri izmjenjive glave za doseg različitih dijelova tijela:

- Okrugla glava - pogodna za velike mišićne skupine kao što su: mišići ruku, leđa, stražnjice i bedara
- Ravna glava - pogodna za opuštanje svih mišića.
- Glava projektila - pogodna za duboku masažu tkiva uključujući meridijane, dlanove i tabane.

Dizajn dinamičke ravnoteže osigurava da masažni pištolj bude stabilan tijekom rada, održavajući amplitudu vibracija tijela manjom od 1 mm. Ručka je izrađena od mekane gume koja ublažava udarac i omogućuje udoban zahvat te sprječava utrnuće ruku. Zahvaljujući tihom motoru bez četkica i tehnologiji smanjenja buke, uređaj za masažu je izuzetno tih u svom radu (45dB), čime se možete opustiti fizički i psihički.

Litij-ionska baterija od 2600mAh omogućuje do 5 sati korištenja bez gubitka energije ili do 30 korištenja na 1 razini intenziteta, s jednim punjenjem. Za praktičnije punjenje, pištolj za masažu dolazi kompatibilan s USB-type C kabelom za punjenje.

Na kraju treba spomenuti da Xiaomijev alat za masažu teži samo 870 g, a njegova veličina je samo 47 mm, tako da vam donosi udobnu upotrebu, uz set dolazi i praktična torbica, tako da ga možete ponijeti sa sobom bilo kada i bilo gdje.

Brand
Xiaomi
Model
Xiaomi Massage Gun EU
Boja
Crna
Baterija
22,2 V ⎓2600 mAh litij-ionska baterija, punjenje putem USB-C kabela za punjenje, Nazivni napon: 20 V⎓1AB, Napajanje: 100-240 V-50/60Hz 0,7 A
Dimenzije i težina
140 mm x 65 mm x 219 mm, Težina 870 ± 10 g
Paket
1 x Masažer, 1 x okrugla glava, 1 x ravna glava, 1 x glava projektila, 1 x adapter za napajanje, 1 x kabel za punjenje, 1 x torbica za pohranu
Jamstvo
1 godina

Posebne reference

5 proizvoda u istoj kategoriji: