Xiaomi Mi Air Purifier 2S pročišćivač zraka

Referenca: 353002

1.199,00 Kn Besplatna dostava
s PDV-om

Pročiščivač zraka koji čisti i čini Vaš dom ugodnijim sa svježim zrakom.

Količina
Nema dovoljno proizvoda na zalihi.

Xiaomi Mi Air Purifier 2S pročišćivač zraka

Pročišćivač zraka Xiaomi Mi Air 2S s mogućnošću čišćenja 310 m³ / h za samo nekoliko minuta ispunjava vašu sobu svježim i čistim zrakom. Uređaj radi tiho i uz visoku učinkovitost. Pročistač zraka Air 2S je jednostavan i brz za rad s aplikacijom Mi Home putem pametnog telefona ili tableta. Xiaomi Mi Air pročisćavač 2S za filtriranje štetnih toksina i kemikalija savršeno potreban svakome. 

Ultra-jasan digitalni zaslon prikazuje indeks stvarnih čestica, vlažnost, Wi-Fi vezu, način rada i temperaturu što ga čini super jednostavnim za praćenje kvalitete zraka u kući. Xiaomi Mi pročišćivač 2S predstavlja izvrsnu metodu za pročišćavanje velikih i malih prostorija. Što se tiče kapaciteta, pročišćivač 2S će raditi s površinama od 500 i 310 kubičnih metara na sat. OLED zaslon prikazuje temperaturu i vlažnost, a također možete provjeriti razinu tvrdih čestica PM2.5 kako biste pratili koliko je čist zrak.

Koristite li  Wi-Fi povezivost, tako ćete moći automatski prilagoditi brzinu ventilatora i brzinu pročišćavanja ovisno o kvaliteti zraka zahvaljujući senzorima temperature, vlage i kvalitete zraka. 

2S ima ugrađeni  troslojni filtar  (PET primarni filter, HEPA filter, filter s aktivnim ugljenom) koji filtrira do 99%  zagađivača i neugodnih mirisa iz zraka.

Uređajem se lako može upravljati pomoću aplikacije Mi Home na pametnom telefonu sve dok ste unutar kućne Wi-Fi mreže ili ste povezani s internetom. Još jedna prednost je da pročistač zraka troši samo 2 W snage dok je u stanju mirovanja i dok je u uporabi sasvim je tih, a razina buke je ispod 31 dB.

2S je također izvrstan u filtriranju malih pojedinih materija. Ima 3-slojne filtre koji će očistiti oko 99,99% čestica PM 2,5. Tri sloja uključuju primarni filter, EPA filtar i filter s aktivnim ugljenom, koji čiste čestice kao što su ljudska kosa i vlakna.

Pročišćivač 2S može čistiti čak i čestice PM 10 kao što su pelud i prašina koje su izvrsne za sve osobe koje pate alergija. Za one koji ne znaju što znači PM 2,5, to jednostavno znači da može očistiti čestice iz cigarete kao što su čestice dima. U roku od nekoliko dana nakon upotrebe Pročišćivača 2S, primijetit ćete smanjenje prašine, peluda i zagađenja u vašem domu.

Podaci

Brand
Xiaomi
Model
Mi Air 2S
Dimenzije i težina
Težina proizvoda: 4.5kg Dimenzije proizvoda: 24.0x24.0x52.0cm
Paket
1X Xiaomi Mi zračni čistač zraka 1X Kabel napajanja 1X Jamstveni list 1X Filter
Jamstvo
2 godine
Kapacitet
Kapacitet čišćenja: 310m3 / h Površina sobe: 21 ~ 37 m2 Snaga: 29W Potrošnja energije: 2W Ulaz: AC 100-240V Izlaz: DC24V 50 / 60Hz

Posebne reference

Recenzije

Napišite vaš komentar

Xiaomi Mi Air Purifier 2S pročišćivač zraka

Pročiščivač zraka koji čisti i čini Vaš dom ugodnijim sa svježim zrakom.

Napišite vaš komentar

Ostali proizvodi u istoj kategoriji:

PrestaShop